DOLAR
32,5467
EURO
34,8706
ALTIN
2.423,42
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Yılın köşe yazarı ödülü kaç para?

10.03.2022 15:04 | Son Güncellenme: 10.03.2022 15:10
601
A+
A-

Yanılıyorsam düzeltin lütfen! Bir ödül gecesi düzenleneceği zaman elbette sponsorlar olur. Ama sponsor demek finansman desteği demektir reklam demektir. Sponsor olana ödül verilmez teşekkür plaketi verilir. Bu konuda hemfikirsek devam edeyim.

Bir komite kurulur. Bu kişiler ödül verilecek alanlarda uzmanlardan seçilir. Komiteye organizatör müdahale edemez. Komite kararında çıkan isimlere de ödül verilir. Sanırım bunda da hemfikiriz.

Ödül alacak kişiler sponsorlardan çıkarsa sponsorluğu iptal edilir. Zira parayla ödül almış almayı kim ister ki?

Şehrimizde yapılan ödül gecelerinden sadece bir tanesine katılabildim. Bir basın mensubu olarak gerçekten gurur duydum yaşadığım şehirle ve organizasyonu yapan dostlarımla.

Mersin’in tek sağlık dergisi editörü olduğum dönemde Sağlık Ödülleri verildi. Ödül alacak param yoktu tamam ama davet edilmeyi beklerdim. Sanırım davetiye almaya yeterdi param.

Ama o gecede en çok merak ettiğim şuydu. Sağlık ödüllerini seçen komitede kaç dekan kaç rektör kaç başhekim vardı. Hekimlerin sosyal medyadaki aktiflikleri mi kriterdi yayınladıkları bilimsel makaleler mi? Bu pandemi zamanında her birine taç takmak lazımdı bence hepsinin yeri çok özel hepsi elleri öpülesi doktorlarımızın.

Bir de daha önce bir ödül töreni olmuştu. O zaman da Mersi Dergi editörüydüm. Geldiler dediler sizin dergi en güzeli en iyisi en köklüsü size ödül vereceğiz. Biz de ekip olarak haklı bir gurur yaşadık. Ama sonra ödül başkasına verildi ! Gecenin sunucusunun dergisine. Paramızda vardı ama sanırım sunuculuk yapacak fiziğim yok diye bize vermediler ödülü…

Bir ara tenise sevdalanmıştım. Bir tane de olsa kupa kazanmak istemiştim. Çok çalıştım çabaladım derken sağlık sorunlarım yüzünden tenisten koptum. Alamadım yine ödülü.

Ya birisi söylesin kaç para bu ödül ben de alayım bir tane ….

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.