DOLAR
32,5845
EURO
35,0501
ALTIN
2.458,97
BIST
9.824,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA

BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA
21.07.2023 12:37
9
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçede yaşayan ve ihtiyaç duyulan engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personellerimiz aracılığıyla, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, evde bakım ve kuaför hizmeti veriyoruz” dedi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından evde bakım hizmeti verilen Karabulut çiftini ziyaret etti. Ziyarette çift ile sohbet eden Başkan Gültak, belediye olarak, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Karabulut çifti ise Başkan Gültak’tan yürüteç ve tekerlekli sandalye talep etti.

 

EVDE BAKIM VE KUAFÖR HİZMETİ VERİLDİ

 

Eşi Mehmet Nuri Karabulut ile yaşayan Fatma Karabulut, 3 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık dolayısıyla felç geçirdi. Yatağa bağımlı kalan, öz bakımını kendi yapamayan Karabulut, eşinden destek almadan yaşamını sürdüremiyordu. Eşinin de geçirdiği bazı rahatsızlıklardan dolayı sağ elinin felç kalması ve mide ameliyatı olması dolayısıyla zor günler yaşamaya başladı. Çiftin başvurusu üzerine Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, evde bakım hizmeti vermeye başladı. Gıda kolisi, ev temizliği ve kuaför hizmeti gibi hizmetler veren ekipler, adeta Karabulut çiftinin eli ayağı oldu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın da ziyaret ettiği çift, yürüteç ve tekerlekli sandalye istedi. Akdeniz Belediyesi’ne bağlı personeller Başkan Gültak’ın talimatı üzerine, kısa sürede aileye yürüteç ve tekerlekli sandalye hediye etti.

 

“AKDENİZ BELEDİYESİ PERSONELLERİ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI”

 

Tekerlekli sandalye hediye eden Başkan Gültak’a teşekkür eden Fatma Karabulut, 3 yıldır yatağa bağımlı yaşadığını kaydederek, “Çok zor günler geçirdim. Tek başıma zaten hareket edemiyorum arada eşim bana yardım ediyordu. Ancak o da rahatsızlanınca hareket edemez oldum. Hatta birkaç gün önce düştüm, daha kötü oldum. Sağ olsun, Akdeniz Belediyesi personelleri bizi hiç yalnız bırakmıyor. Evimizi temizliyorlar, kuaför hizmeti yapıyorlar. Başkanımızdan tekerlekli sandalye istemiştim onu da gönderdi. Allah ondan razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.