DOLAR
32,5065
EURO
34,9601
ALTIN
2.434,93
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
27°C
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

30 Nisan’daki Güneş Tutulmasının Burçlara Etkileri

29.04.2022 15:47
411
A+
A-

30 Nisan’da saat 23:28’de boğa burcunun 10. Derecesinde güneş tutulması olacak. Güneş tutulmaları hayatımızda görünür olabilecek somut olayların başlaması açısından önemlidir. Yeni başlangıçları ve yeni ortaya çıkabilecek konuları ifade ederler. Genel olarak baktığımızda bu dolunay tabiki sadace boğa burçlarını etkilemeyecek. Her birimizin kişisel haritasına bağlı olarak hayatlarımıza etki edecektir.


Boğa burcunun enerjisi her zaman parasal konular, güven duygusu ve özdeğer duygusu ile alakalıdır. Aynı zamanda hayati konular, yemek içmek, hayatın tadını çıkartmak ve sanatsal konuları da ifade eder. Boğa burcunun yöneteci gezegeni venüs, tutulma anında balık burcunda olduğu için bu durum bir çoğumuz için parasal rahatlama ve ferahlık anlamına gelirken, bir çocuğumuz için belirsizlik enerjisini de açığa çıkartacaktır. Özellikle kişisel haritasında 9. ve 12. Dereceler arasında boğa, başak ve oğlak burcunda önemli gezegenleri olanlar şanslı etkiler var. Aynı zamanda yükselen başaklar ticari konular ve eğitim konularında şanslı olurken, akrabalardan gelen parasal yardımlar gündeme gelebilir. Yükselen oğlaklar ise aşk ve çocuk konularında kalıcı ve sağlam gelişmelere adım atabilirler. Aynı zamanda önümüzdeki 1 yıl yeteneklerinden para kazanabilecekleri bir zaman olacak.


Akrep, yengeç ve balık burçları içinse yine hem parasal hem de duygusal anlamda tatmin olacakları bir zaman geliyor. Akrepler ilişkiler konusunda her ne kadar zorlanıyor olsalar da bu geçici bir süreç. Bir çok yükselen yengeç ve balık bu süreçte evlilik veya çocuk kararı alacaktır. Yeteneklerinizle ilgili eğitime başlamak için de gayet uygun.


Kova ve aslan burçları için mücadele ile geçebilecek bir zaman diliminin sonunda fırsatlar geliyor. Kariyer veya aile hayatı ile ilgili sorunları mücadele ederek çözebilecekleri sonrasında da yeni fırsatlar yakalayabilecekleri bir süreç. Bu süreçte kendinizi değersiz görebileceğiniz olaylar yaşatsa da, özdeğer duygunuzu geliştirmek, kendi değerinizi kendiniz belirlemek zorundasınız. Aksi taktir de duygusal anlamda zarar görmeniz olası..


Koç, ikizler, terazi ve yay burçları beklenmedik parasal krizler yaşayabilirler. Parasal anlamda risk almamaya ve dürtüsel kararlar almamaya özen gösterin. Sağlık sorunlarıyla uğraşabilecekleri ve bu anlamda para harcayacakları bir zaman olabilir. Psikolojik kökenli sağlık sorunlarına dikkat edin.


Astrolog Bilge Aslı

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.