DOLAR
32,5571
EURO
34,8682
ALTIN
2.429,07
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
29°C
Mersin
29°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C

Astroloji Haritalarında Çapkınlık Göstergeleri

01.05.2022 19:54 | Son Güncellenme: 01.05.2022 19:58
625
A+
A-

Bilinenin aksine çapkınlık özgüvenden değil, özgüvensizlikten gelir..
Kendini sürekli çevresine ve kendisine kanıtlama çabası, çapkınlık görünümlüdür fakat özü şiddetli bir özgüvensizliktir. Çapkın ruhlu kadın ve erkekler içsel olarak kendisine inanmaz ve bu inançsızlık bastırıldığı veya kabullenilemediği için özgüvenli, her çiçekten bal alan, flörtöz bir görünümle kendini açığa çıkartır.
Oysa hiçbirsey göründüğü gibi değildir. Genellikle ikizler, terazi kombinasyonu olan erkekler veya kadınlar bu enerjilerdir. Bir de haritada kova, balık ve yay enerjisi varsa vay halinize.. Bu görünüm satürnden açı alsa bile bu kişiler hovardadır ama en azindan pişmanlık duyarlar. Hele ki venüs burcu ikizlerse yine yandınız demektir. Kendisini geliştirmemiş ve tanıyamamış beyinler için geçerli tabiki bu..

Sadakate gelince, sadakat özgüven doludur.
Başkasını da kolaylıkla elde edebileceğini bilir ama bunu kanıtlamaya ihtiyacı yoktur.
Zaten bilir.. Bilinçli bir özgüveni vardır, şuursuzca değil ve bu sizi asla rahatsız etmez.. Akrep erkekleri özellikle böyledir.. Güvenilir bir yapıları vardır. Boğa burçları güven duyarsa böyledir. Yengeçler duygusal tatmin yaşarsa böyledir. Fakat haritasında ikizler enerjisi varsa işiniz yine zor.. işin içine sadece flört degil seks te girer..

Partnerinizle sinastri (ilişki) haritanızı bilmeden kendinizi kaptırmayın..☺️

Sevgiler
Astrolog Bilge Asli

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.