DOLAR
32,3565
EURO
34,7090
ALTIN
2.392,81
BIST
10.161,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Mersin Fotoğraf Derneğinde yeni dönem

Mersin Fotoğraf Derneğinde yeni dönem
19.01.2023 16:12
250
A+
A-

Mersin Fotoğraf Derneğinde başkanlık seçim yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Mersin Fotoğraf Derneği Başkanlığına Mevlüt Özalp oybirliğiyle getirildi.

 

1987 yılında kurulan Mersin Fotoğraf Derneğinde yeni yönetim yapılan seçim sonucunda belli oldu. Tek adayla gidilen seçimde Mevlüt Özalp oybirliğiyle Mersin Fotoğraf Derneği Başkanlığına seçildi.

Mersin Fotoğraf Derneğinin Türkiye’de çok önemli yere sahip olduğunu ifade eden Mersin Fotoğraf Derneği Başkanı Mevlüt Özalp, “Derneğimizin 19. Genel Kurulunu kıymetli katkılarla tamamladık. Üyelerimizin genel kurula katılımı ve yönetim kurulumuza desteği için sonsuz teşekkürler ederiz. Değerli üyelerimizin desteği ile Derneğimizi daha uzun yıllar fotoğraf sanatı ve toplum adına çok güzel projeler üreten bir dernek olarak yaşatmak için çalışacağız” dedi.

 

“EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Özalp, derneğin çok köklü bir dernek olduğuna vurgu yaparak, “Derneğimiz yaklaşık kırk yıllık bir Dernek, hepimizin amacı yeni Yönetim Kurulu olarak ulusal ve uluslararası çerçevede fotoğrafımızın en gerekli alanlarında yer aldık, alacağız. Derneğimizin her bir üyesiyle Derneğimizin tanınırlığı daha yukarılardaki hedeflere ulaştırdık, ulaştıracağız. Hemen aklıma gelen bu hedeflerimizi eğitim çalışmaları, ileri düzey ve temel düzeydeki eğitimlerimizle devam edeceğiz. İlerleyen zamanlarda başka projelerimizi paylaşacağız” diye konuştu.

Mersin Fotoğraf Derneğinin yeni yönetimde Mevlüt Özalp, Hikmet Soydemir, Metin Gönen, Erkan Kuzu, Ümit Tekin, Zehra Şekerci, Emre Tura, Pürlen Kuydeşen, Yasin Yerebakmaz, Yasemin Özçelik Muhittin Özücoşkun, Hilmi Çoban, Metin Birincioğlu, H. Koral Kurt, Yücel Tütüncüoğlu, Gülizar Koyun, Ömer Özdemir, Sevgi Gökay, Adem Karakaya, Erol Özer, Hayrettin Kırdı, Zehra Şekerci, Ayşe Arslan, Hasan Aygün, Ergün Çolak, Onur Saral, Savaş Varlısoydaş yer alıyor. (Haber Merkezi)

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.