DOLAR
32,3608
EURO
34,6619
ALTIN
2.395,18
BIST
10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Vali Pehlivan depremzedelerle iftarda buluştu

Vali Pehlivan depremzedelerle iftarda buluştu
06.04.2023 15:10
144
A+
A-

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği koordinesinde Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde misafir edilen depremzede vatandaşlar ve öğrenciler için düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, “Sizlerle bu iftar sofrasında buluşmamıza vesile olan Kaymakamlığımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Kayserililer Derneğine teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ramazanımız mübarek olsun. Şubat ayının altısında ve devamında üst üste depremler yaşadık. Can kayıplarımız oldu, şehirlerimiz yıkıldı. 11 İl çok ağır bir şekilde bu depremlerden etkilendi. Ben burada bulunan ailelerimize ve onları şahsında depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza, deprem şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Devletimiz, milletimiz kenetlenmiş durumda. 81 vilayette yaşayan 85 milyon vatandaşımız duyarlılık gösteriyor, destek veriyor. Yıkılan şehirlerimiz devletimiz tarafından yeniden inşa edilmeye başlandı.  Bu büyük afetin yaraları, büyük bir dayanışmayla, yardımlaşmayla sarılıyor. Allah ülkemizi afetlerden korusun. İştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyor, Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.