DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Toroslar’da encümen ve komisyon üyeleri seçildi

Toroslar’da encümen ve komisyon üyeleri seçildi
04.04.2023 15:50
77
A+
A-

Toroslar Belediyesi, Nisan Ayı Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yaptı.

 

Toplantıda; Meclis Birinci Başkan Vekilinin seçiminin ardından Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonları’nın yeni üyeleri belirlendi.

Yapılan oylama sonucunda Meclis Birinci Başkan Vekilliğine Kazım Şengül, Encümen Üyeliğine ise; Raci Ünel, Mustafa Yavuz ve Cesim Aslan seçildi.

Meclis Birinci Başkan Vekilliğine seçilen Kazım Şengül ile Encümen ve Komisyon üyeliğinde görev alan meclis üyelerine başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

 

 “SOSYAL VE ÇEVİK BELEDİYECİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRMENİN HAKLI MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda; Toroslar Belediyesinin 2022 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerini içeren denetim raporu okunarak meclisin bilgisine sunuldu, 2022 mali yılı faaliyet raporu görüşülerek kabul edildi.

Göreve geldikten sonra klasik belediyecilik anlayışından daha çok sosyal belediyecilik anlayışını tercih ettiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Sağlık, eğitim, kültürel ve sportif alanda yaptığımız çalışmalar, esnafımıza, engelli bireylere sağladığımız destekler, sosyal yardımlarımız ve evde bakım hizmetlerimiz ile halkımızın her an yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs, 10 Kasım gibi önemli ve milli günlerimizde, Ramazan ayında etkinlikler yapıyoruz. Bundan çok mutluyuz ve memnunuz. Bu bizim stratejimiz” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.