DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Yağmurlu
20°C
Mersin
20°C
Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Toroslar Belediyesinden, büyük zaferin 100. Yılına özel 2 büyük konser

Toroslar Belediyesinden, büyük zaferin 100. Yılına özel 2 büyük konser
24.08.2022 11:12
374
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı, Toroslar’da ünlü sanatçılar Kıraç, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konserleriyle taçlanacak.

 

Toroslar Belediyesi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü için Mersinlilere özel bir kutlama programı hazırladı.

Büyük zaferin yıl dönümü kutlamaları, 27 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da ünlü sanatçı Kıraç’ın konseriyle başlayacak. Akbelen Mahallesi’ndeki K. Aydın Stadyumu’nda sahne alacak olan sanatçı Kıraç, sevilen şarkılarını Mersinliler için söyleyecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, Toroslar’da hayranlarıyla buluşacak.

Hit şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sırada yer alan sanatçılar Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, 30 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda konser verecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zafer coşkusunu her zaman olduğu gibi hep birlikte yaşayacaklarını ifade ederek, 7’den 70’e tüm hemşehrilerini konserlere davet etti.

“30 Ağustos, 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı ve milletimizin bağımsızlığını tekrar kazandığı unutulmaz bir zafer, vatan sevgisi içerisinde kutladığımız büyük bir bayramdır. Toroslar Belediyesi olarak büyük zaferimizin 100. yıl dönümünü bu yıl da hemşehrilerimizle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Toroslarımızda ünlü sanatçılarımız Kıraç, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u ağırlayacağız. Tüm halkımızı Zafer Haftası kutlamalarımıza bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.