DOLAR
32,4042
EURO
34,8052
ALTIN
2.433,61
BIST
9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Yollar artık daha güvenli

Yollar artık daha güvenli
21.09.2022 17:32
302
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yayla turizmi açısından önemli uğrak noktalarından olan Çamlıyayla’da, karayolu sınırı Sarıkavak kavşağından başlayarak Giden, Bağçatağı ve Darıpınarı Mahallelerine kadar uzanan 9,5 kilometrelik grup yolunu, çift kat sathi asfalt ile kapladı.

 

Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandan bu yana yıpranmış zemini nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaratan Sarıkavak, Giden, Bağçatağı ve Darıpınarı grup yolunu da güvenli geçiş yapılır hale getirdi. Söz konusu yol üzerinde önce zemin iyileştirme faaliyetini uygulayan ekipler, ardından çift kat sathi asfalt serim işlemini yerine getirdi.

Sarıkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Ünal, bu yolu tırların da kullandığını kaydederek, “Yıllardır yapılmayan yol kavşaklarında arabalar, çukurdan dolayı gidip gelemiyordu. Bu yollarımız yapıldı” dedi.

 

Giden Mahalle Muhtarı Gökhan Şenol da grup yolunda yıllardan bu yana asfalt çalışmasının yapılmadığına dikkati çekerek, “Bu çalışmadan memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

Darıpınarı Mahalle Muhtarı Süleyman Tanrıverdi, “Daha önce bu yollarımız, çok uğraşmamıza ve hizmet istememize rağmen yapılmamıştı. Ama Büyükşehir ekipleri bu yolları yaptı” ifadelerini kullandı.

 

Bağçatağı Mahalle Muhtarı Vedat Tanrıverdi ise “Bizim köye şimdiye kadar hiçbir şey yapılmamıştı. Vahap Başkanımız ise, her talebimizi karşılıyor. Teşekkür ederiz” dedi.  (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.