DOLAR
32,3800
EURO
34,7251
ALTIN
2.424,71
BIST
10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“Seçimden önce il olacağız”

“Seçimden önce il olacağız”
10.01.2023 15:40
94
A+
A-

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Düzenlenen organizasyonda, yerel yönetimlerle basın ilişkileri, 2023 yılında yapılacak olan projeler ve gündemde olan konular konuşuldu.

Başkan Bozdoğan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak’ Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tarsus’ta görev yapan gazeteciler için etkinlik düzenledi.

Gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, göreve geldiğinden beri hayata geçen projeler ve 2023 yılında yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında konuştu.

Başkan Bozdoğan çalışmaları ve gündeme dair birçok konu hakkında gazeteciler ile sohbet etti. Tarsus Belediyesi düzenlenen etkinlikte, basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla kent genelinde sürdürülen asfalt yapım işlerinin detaylı çizelgesini, 2023 yılında planlanan projeler çizelgesini ve Başkan Bozdoğan göreve geldiğinden beri hayata geçen projelerin çizelgelerini basın mensuplarına dağıttı.

Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşturan basına mensuplarına Bozdoğan, “Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten ve özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. Bu süreç belki 1961 yılından beri başlayan bir süreç. Bugün sizin gününüz. Sizlere saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

“SEÇİMDEN ÖNCE İL OLURUZ”

 

Tarsus’un il olması konusuna yönelik konuşan Başkan Bozdoğan “İl’le de Tarsus projesiyle şunu anlatmıştım. Ankara değil, Tarsus halkı buranın il olmasını sağlayacak. Çünkü geçmiş yıllarda basında da özellikle okuyorum. Tarsus’un il olma konusu şu ana kadar komisyona bir kere gönderildi. Bu kent il olacak. Seçim olmadan önce il olacak. Bu kentin il olmasını biz birlikte başaracağız.  Tek başına Haluk Bozdoğan başarmayacak. Ben bu kentin gençlerine ve kadınlarına çok güveniyorum. Biz bize yeteriz. Başka kimseye yer yok. Yaşamı en çok anlamlı kılanda medeniyetteki bu masumelerdir. Sizlerle birlikte dostça beraber bir savaş verdiğimiz zaman başarırız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.