Site icon Haber 33 Mersin'in Gündemi

“Seçimden önce il olacağız”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Düzenlenen organizasyonda, yerel yönetimlerle basın ilişkileri, 2023 yılında yapılacak olan projeler ve gündemde olan konular konuşuldu.

Başkan Bozdoğan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak’ Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tarsus Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tarsus’ta görev yapan gazeteciler için etkinlik düzenledi.

Gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, göreve geldiğinden beri hayata geçen projeler ve 2023 yılında yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında konuştu.

Başkan Bozdoğan çalışmaları ve gündeme dair birçok konu hakkında gazeteciler ile sohbet etti. Tarsus Belediyesi düzenlenen etkinlikte, basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla kent genelinde sürdürülen asfalt yapım işlerinin detaylı çizelgesini, 2023 yılında planlanan projeler çizelgesini ve Başkan Bozdoğan göreve geldiğinden beri hayata geçen projelerin çizelgelerini basın mensuplarına dağıttı.

Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşturan basına mensuplarına Bozdoğan, “Doğru, tarafsız, hak ve hakikatten ve özellikle adaletten kalemini ayırmayan tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. Bu süreç belki 1961 yılından beri başlayan bir süreç. Bugün sizin gününüz. Sizlere saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

“SEÇİMDEN ÖNCE İL OLURUZ”

 

Tarsus’un il olması konusuna yönelik konuşan Başkan Bozdoğan “İl’le de Tarsus projesiyle şunu anlatmıştım. Ankara değil, Tarsus halkı buranın il olmasını sağlayacak. Çünkü geçmiş yıllarda basında da özellikle okuyorum. Tarsus’un il olma konusu şu ana kadar komisyona bir kere gönderildi. Bu kent il olacak. Seçim olmadan önce il olacak. Bu kentin il olmasını biz birlikte başaracağız.  Tek başına Haluk Bozdoğan başarmayacak. Ben bu kentin gençlerine ve kadınlarına çok güveniyorum. Biz bize yeteriz. Başka kimseye yer yok. Yaşamı en çok anlamlı kılanda medeniyetteki bu masumelerdir. Sizlerle birlikte dostça beraber bir savaş verdiğimiz zaman başarırız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Exit mobile version