DOLAR
32,4280
EURO
34,5989
ALTIN
2.382,00
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Hisarcıklıoğlu: “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli”

Hisarcıklıoğlu: “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli”
10.01.2023 13:11
95
A+
A-

Seçim sürecinin artık geride kaldığını belirterek göreve gelen tüm iş insanlarını tebrik eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Mersin ekonomisi Türkiye için çok önemli. Bundan sonraki göreviniz Mersin’i daha da zengin etmek” dedi.

 

Tamamlanan seçimlerin ardından Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Delegeleri ve Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol başkanlığında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıkloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette TOBB’un ve Odaların icracı kurumlar olmadığının altını çizen Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu:

“Bizler bu görevlere gönüllü olarak talip olduk. Amacımız başta kentlerimiz olmak üzere üyelerimize hizmet etmek. Buralarda gönüllülük ilkesi ile çalışırken işimizden gücümüzden özel hayatımızdan feragat ederek faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle hepinizden Allah razı olsun. Eğer yerelde bir sorununuz varsa Ayhan Başkanla paylaşacaksınız o ilgili yerlere iletecek. Bu sorun Türkiye’yi ilgilendiriyorsa bana aktaracak, ben de gereken Bakanlarımıza ileteceğim. Görevimiz bu. Üyelerimizin bakanlıklarla, bürokrasi ile finansmanla ilgili sorunu varsa siz başkanınıza iletecekseniz, o da bana ve el birliğiyle çözmeye çalışacağız.”

Pandemi dönemindeki çalışmalarından dolayı, “Huzurunuzda başkanınıza teşekkür etmek istiyorum” diyen Hisarcıklıoğlu, “O süreçte süper çalıştı Allah razı olsun. Bizim işimiz üyemize destek olmak. Sorunları aynı anda bildirdi, biz de Cumhurbaşkanı’na ve Bakanlara ilettik. Allah yolunuzu açık etsin. Başkanlarımız ve heyetiniz nezdinde bir kez daha hepinizi kutluyorum. Seçiminiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol ise önünüzdeki dönemde yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.