DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
21°C
Mersin
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

İSK’de başkan değişti

İSK’de başkan değişti
29.01.2023 18:25
182
A+
A-

İçel Sanat Kulübünde, Mecit Baskın’ın başkanlıktan ayrılması nedeniyle yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Fatih Alkar seçildi.

 

İçel Sanat Kulübünün olağanüstü genel kurulu tamamlandı. Genel Kurulun divan başkanlığını Vural Zafer Demiralp, yardımcılıklarını Zeki Kılıçdoğan ve Murat Uçar yaptı.

Başkanlık görevini bırakan Mecit Baskın “Şu an da yeni bir vizyon zamanıdır. Bizim bıraktığımız yerden kulübümüzün önemli üyeleri, kulübün kurulduğu günden beri yaptığı işlere şahit olmuş, havasını solumuş, suyunu içmiş, tozunu yutmuş,çok mümtaz yeni üye arkadaşlarımız yeni kurulları oluşturuyorlar. Yeni dostlarımızı aramıza alarak, onlara kurulumuzda yer vererek harman edilmiş bir yönetim oluşacağı anlaşılıyor” dedi.

Olağanüstü kurulda raporların okunması ve onaylanmasının ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu ile danışma kurulu üyelerin seçimine geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde İçel Sanat Kulübü Başkanlığına Fatih Alkar seçildi.

Fatih Alkar, “Uzunca bir sürredir başkanlıkla ilgili herhangi bir görev almamıştım. Ancak bu süreç içerisinde pandemi ve ekonomik krizle bağlantılı birtakım gelişmelerden hareketle biz İçel Sanat Kulübü olarak Olağanüstü Genel Kurula gitmek zorunda kaldık. Bir yıllığına Sayın Mecit Baskın görevini tamamladı. İki yılda bir seçimlerimiz gerçekleşiyor. Kendisine ve yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir yıl ve sonrasında yine genel kurulun takdiri ile İçel Sanat Kulübünde yeniliklere imza atmak istiyoruz. Eski başkanlarımız doğal olarak danışma kurulu üyeleri oluyor. Bu istişare sonucunda benim başkanlığa uygun olduğum belirtildi. Ben de dostlarımla, arkadaşlarımla konuştum. Kulüpteki büyüklerime danıştım. Yeni bir yönetimle bu güzel nadide kent için sanat adına ne yapabiliriz? Onlar konuşacağız. Sanata, edebiyata bu kentin çok ihtiyacı var. Kent kültürüne çok katkısı olan ve Mersin’in amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü bu anlamda yeniliklere imza atacak. Tabi ki istişare , dayanışma, birlik ve beraberlikle bunlar olacak. Dolayısıyla biz bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

İçel Sanat Kulübünde yönetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Fatih Alkar, Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Ruhsar Uçar, Duygu Deniz Demirel, Ali Murat Merzeci, Ali Gök

Denetleme Kurulu: Zekeriya Yüce, Nuriye Karaoğuz, Ali Yedigöz

Disiplin Kurulu: Halis Gönen, Zarife Pire, H.Nafiz Alpsoylu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.