DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

FEN İŞLERİ EKİPLERİ, AKDENİZ’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

FEN İŞLERİ EKİPLERİ, AKDENİZ’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR
18.04.2023 11:05
55
A+
A-

Akdeniz’in mahallelerine adeta çıkarma yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ihtiyaç duyan sokak ve yollarda asfalt yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına hız verdi. Hizmetler sayesinde mahallelerin çehresi değişirken, vatandaşların gündelik hayatı da kolaylaşıyor.

 

Personel gücünün yanı sıra araç-gereç ve teçhizat yönünden de güçlendirilen Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında eksikliği olan her mahalleye hizmet ulaştırıyor. Aralıksız süren hizmetler sayesinde bir yandan Akdeniz’in çehresi değişiyor, mahalle sakini vatandaşların da gündelik hayatta karşılaştığı sıkıntılar ortadan kaldırılıyor.

Müfide İlhan Mahallesinin farklı sokaklarında kilit taşı döşeme ve bordür serimi yapan ekipler, Karacailyas Mahallesi Deliçay Sokak üzerinde de kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi. Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nin kaldırım kilit taşlarını yenileyen fen işleri ekipleri, Hamidiye Mahallesi’nin çeşitli sokaklarında da yine kilit taşı ve kaldırım tamiratı yaptı.

Ekipler ayrıca; Camişerif, Siteler, Şevket Sümer, Karaduvar ve Nusratiye mahallelerinin zarar gören sokaklarında da asfalt yama, kaldırım kilit taşı ile karo yenileme çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerinde gerçekleşen hummalı çalışmalara tanık olan mahalle sakinleri de hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile ekiplere teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.