DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Başkan Yılmaz, Acil Destek Merkezi’nin çalışmalarını inceledi

Başkan Yılmaz, Acil Destek Merkezi’nin çalışmalarını inceledi
24.02.2023 15:20 | Son Güncellenme: 09.03.2023 22:52
102
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçeye gelen depremzede vatandaşlar için yardımların koordine edildiği Yunus Emre Kültür Merkezindeki Acil Destek Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

 

Mersin Valiliği, Toroslar Kaymakamlığı ve AFAD başta olmak üzere tüm kurumlarla da koordineli çalışmaların yürütüldüğü merkezde özveriyle görev yapan personelinden bilgiler alan Başkan Yılmaz; “Hem afet bölgesinde hem de ilçemizdeki depremzedeler için oluşturduğumuz Acil Destek Merkezimizde ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bütün ülkemizin olduğu Mersinimiz, Toroslarımız tek ses, tek yürektir” dedi.

 

“Binlerce Depremzedeye Destek”

 

Konaklama, sıcak yemek, giyim, psikolojik destek, sağlık, Çocuk Danışma Merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteği hizmetinin verildiği merkeze gelen depremzede vatandaşların acılarını paylaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından kentimize gelerek ilçemize yerleşen depremzedelerimiz için oluşturduğumuz Acil Destek Merkezimizde çalışmalar 7/24 devam ediyor. Ekiplerimiz sahada ve tüm mahalle muhtarlarımızla iletişim halindedir. Yaraların en hızlı bir şekilde sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm imkanlarımız ve gönüllü vatandaşlarımızın desteğiyle kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.