DOLAR
32,4768
EURO
34,9560
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
27°C
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Seçer, Toroslar’da vatandaşla buluştu

Seçer, Toroslar’da vatandaşla buluştu
28.02.2022 10:33
364
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi’ndeki halk buluşmasına katıldı. Başkan Seçer, ardından Kurdali Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı ve Çiftçiler Caddesi’nde de esnafla buluştu.

Meral Seçer’in Mevlana Mahallesi’ndeki atölyeye kadınların çok büyük sevgi ile geldiklerini kendisine anlattığını söyleyen Başkan Seçer, kadınların aslında evin temel direğinin kendileri olduğunu bildiklerini vurguladı. Başkan Seçer, “Kadınlarımız; hep söylüyorum, taşı sıksa suyunu çıkarır; bu kadınlarımız çalışmak istiyor, üretmek istiyor; evde tembel tembel oturmak istemiyor. ‘Yahu güçlüyüm bir şeyler yapmak istiyorum. Zaten devir kötü, hayat pahalı, geçim sıkıntısı var. Çocukların okulu var, aşı var, ekmeği var, giysisi var, masraflar çok, katkı yapmak istiyorum’ diyor. Biz bunu duyuyoruz. Mevlana Mahallesi’nde de Gülnar’da da Mut’ta da Tarsus’ta da duyuyoruz. Bütün kadınların isteği bu. Çok değerli, çok önemli” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ukrayna’da yaşanan gelişmelerle barışın, kardeşliğin ve huzurun öneminin daha da iyi anlaşıldığına değinen Başkan Seçer, şunları söyledi: “Biz huzur içerisinde, barış içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşamak istiyoruz ama öteki muamelesi görmeden. Herkese saygı duyacağız. Burası Mersin, burası kardeşlik kenti. Hiç kendinizi yalnız, öteki hissetmeyin. Sizin Belediye Başkanınız var; herkesin Belediye Başkanı; herkesi kucaklıyor. Biz kavga etmek için gelmedik. Biz sizleri çok seviyoruz. Bizim için Mersin’in doğusu da batısı da kuzeyi de güneyi de hangi renkten olursa olsun, ana dili ne olursa olsun, mezhebi meşrebi ne olursa olsun, cinsiyeti ne olursa olsun bizim vatandaşımız, bizim başımızın tacı. Hepimizin kimliği belli. Türkiye Cumhuriyeti devleti kimliği taşıyoruz. Biz eşit vatandaşlarız. Bundan kimse bizi men edemez. Biz büyük bir aileyiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.