DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Yeşil Sol adayları pazaryerlerini gezdi

Yeşil Sol adayları pazaryerlerini gezdi
15.04.2023 10:07
95
A+
A-

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayları Mustafa Türk ve Esra Ergüzeloğlu, ilçe örgütü ile beraber Akdeniz’de esnaf ve Pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi.

 

Saha programı boyunca halkların kendilerini samimi ve sıcak yüzlerle karşıladığını söyleyen Türk, “Partimize gönül vermiş halklar için de bu ekonomik ve siyasal çıkmazdan bıkmış usanmış halklar için de şunu söyleyebiliriz; Tek yol Yeşil Sol Parti. 14 Mayıs’a halkların kararlı iradesiyle geliyoruz” dedi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin milletvekili adayları seçim gündemiyle başladığı saha programlarında çalınmadık kapı bırakmıyor.

Adaylardan Mustafa Türk ve Esra Ergüzeloğlu, Akdeniz ilçe örgütü ile birlikte Çay, Çilek ve Özgürlük mahallelerinde esnaf ve Pazar yeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

ERGÜZELOĞLU:SORUNLARI HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR SESLE ÇÖZECEĞİZ”

 

Programın ardından değerlendirme yapan Esra Ergüzeloğlu, “Ülkemizde birçok sorun var. Ekonomik, siyasal, ekolojik, cinsiyet eşitsizliği gibi. Biz bu sorunların çözümü için geliyoruz. Kararlıyız, hep birlikte değiştireceğiz. Akdeniz’de de bugün bu kararlılığı gördük. İnsanlar çok net tavır sergiliyor. Bu iktidarı göndermeye hazırlar. Biz de hazırız. Güçlü bir temsiliyetle Meclis’e gideceğiz ve halklara reva görülen bu sorunları hep birlikte güçlü bir sesle çözeceğiz” dedi.

 

TÜRK: “TEK YOL, YEŞİL SOL”

 

Mustafa Türk ise, şunları söyledi:

“Bugün gün boyu Akdeniz ilçemizdeydik. Sağ olsunlar, halklar tüm sıcak yürekleriyle bizleri sardılar. Ama vatandaş çok dertli. Pazarlarda insanlar mutsuz yüzleriyle geçip gidiyor. Bizim mücadelemiz barış ve kardeşlik mücadelesi. Uzun yıllardır bunun için gayret sarf ediyoruz. Tabi bunun yanında 21 yıllık iktidarın yarattığı farklı tahribatlar da var. Umudu elden bırakmıyoruz. Yeşil Sol Parti gönüllere yerleşmiş bir parti. Partimize gönül vermiş halklar için de bu ekonomik ve siyasal çıkmazdan bıkmış usanmış halklar için de şunu söyleyebiliriz; Tek yol Yeşil Sol Parti. 14 Mayıs’a halkların kararlı iradesiyle geliyoruz. Bu iktidar sona geldi. Bu ülkede yeni sayfaları artık umut yeşertenler yazmaya başlayacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.