DOLAR
32,4029
EURO
34,7782
ALTIN
2.401,65
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Toroslarda sıfır atık seferberliği sürüyor

Toroslarda sıfır atık seferberliği sürüyor
06.06.2022 16:51
373
A+
A-

Sürdürdüğü ‘Sıfır Atık” projesiyle 4’üncü Sıfır Atık belgesini alan Toroslar Belediyesi çevre gönüllüleri ile birlikte Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla doğada dönüşmesi zor olan çöpleri ve atıkları topladı.

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği ve Mersin Dora Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğinde Korukent Mahallesi’nde bulanan Toroslar Belediyesi Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çevre gönüllüleri bir araya geldi. “Doğanın dengesini gözet, çevreni koru ve temiz tut” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte; çevre gönüllüleri, belediye çalışanlarıyla birlikte doğada dönüşmesi zor olan çöpleri ve atıkları topladı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Sıfır atık faaliyetlerimiz çevreye olan sorumluluğumuzun ve hassasiyetimizin de bir göstergesi. İlçemizde Sıfır Atık Projesi’ni de başarıyla sürdürmenin ve Mersin’de bu projeye öncülük etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Etkinliğin ardından toplanan atıklar değerlendirilerek bertaraf edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.