DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
23°C
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C

Başkan Seçer temizlik etkinliğine katıldı

Başkan Seçer temizlik etkinliğine katıldı
06.06.2022 16:48
496
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ etkinlikleri kapsamında, çevre konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen ‘Temizlik Etkinliği’ne katıldı.

Atatürk Caddesi’nde özel bireylerle caddedeki çöpleri temizleyen Başkan Seçer, çevreyi, havayı, denizleri, akarsuları ve ormanları kirletmemek gerektiğine vurgu yaptı.

Seçer, “Bu konu da aileden eğitimi başlatıp, okulda devam ettirip, sokakta sürdürmek, toplumsal yaşamın her kademesinde yurttaşlarımıza bu bilinci aşılamak zorundayız. Yoksa görevlilerin çevreyi temizlemesi ile çevre temizlenmez. Vatandaşların çevreyi temiz tutmasıyla çevre temiz kalır” dedi. Mersinli hemşerilerine de bir duyuruda bulunan Seçer, “Daha temiz bir Mersin’de yaşamak için çevremizi temiz tutalım. Bu konuda duyarlı olmayan yurttaşlarımıza da uygun bir dille uyarıda bulunalım ve onların da çevreyi temiz tutmasını sağlayalım” diye konuştu. Seçer ayrıca Mersin’de çevreye dair her türlü değişiklikleri yakından takip etmek ve gerekli çalışmaları yapmak için İklim Değişikliği Şube Müdürlüğü’nü kurduklarını ifade ederken, toplu taşımada temiz yakıt kullanarak vatandaşlara hizmet vermeye çalıştıklarının altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.