DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
21°C
Mersin
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Toroslar teyakkuzda

Toroslar teyakkuzda
14.12.2022 16:24
122
A+
A-

Toroslar Belediyesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek şiddetli yağış ve sel riskine karşı teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

 

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak amacıyla kontrollerini aralıksız sürdüren Belediyenin Acil Durum Afet Ekibi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın talimatı ile sabahın erken saatlerinde harekete geçerek ilçe genelindeki su giderlerini temizledi.

Toroslar Belediyesi Acil Durum Afet ekiplerinin her an görev başında olduğunu belirten Başkan Yılmaz, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayabileceklerini söyledi.

Mersinli hemşehrilerimizden sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmalarını istiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Biz de gerekli önlemleri aldık. Oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı tüm ekiplerimiz her an teyakkuz halinde.

İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını sağlamak için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da gece gündüz canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.