DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C

“Sürecin takipçisi olacağım”

“Sürecin takipçisi olacağım”
01.11.2022 10:26
141
A+
A-

Mersin Eczacı Odası Başkanı Özgün Sağır’a yapılan saldırıyı kınayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sürecin takipçisi olacaklarının altını çizdi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak 1991 yılından beri gururla bu mesleği yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi.

Mersin Eczacı Odasında farklı kademlerinde yöneticilik yaptığını hatırlatan Gültak, “Burası bizim evimiz ve yuvamız. Yapılan saldırı başkana değil bizlere yapılmıştır. Bizzat buradan da basın aracılığıyla da söylemek istiyorum birlik başkanımızın da söylediği gibi bende yerelde bir belediye başkanı olarak, bu olayı hukuk bazında birebir takip edeceğimin sözünü veriyorum. Hiç kimse bu densizliğinin bu alçaklığın yanına kar kalmayacağından emin olabilir. Saldırıya uğrayan kişi Özgün Başkan olabilir ama o bizim kardeşimizdir. Benim kardeşime yapılan bir saldırı bana yapılmış demektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.