DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

OtoFest heyecanı başlıyor

OtoFest heyecanı başlıyor
17.10.2022 18:50 | Son Güncellenme: 20.10.2022 20:58
145
A+
A-

Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest etkinliği, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda araç tutkunlarını ağırlayacak. Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi.

 

 

Mersin’de ilk olarak Toroslar Belediyesi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’nin büyük ilgisini çeken Toroslar OtoFest, yeniliklerle geri döndü.

Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilecek festivalde otomobiller; drift, ses sistemi, basık ve modifiye donanımlı araç kategorilerinde yarışacak.

DJ performansının da yer alacağı festivale, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden binlerce modifiye araç tutkunu katılacak. 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek festivalde görsel bir modifiye şöleni yaşanacak.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN, TOROSLAR OTOFEST’E DAVET

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerini festivale davet ederek, gerek pist, gerekse tesis ve sosyal donatı alanları ile Toroslar’ın sporun her branşına cevap verecek bir konumda olduğuna dikkat çekti.

Toroslar OtoFest’e ilginin çok büyük olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslar OtoFest’te bu yıl da kentimizin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden gelecek katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin hobilerinin olması, bir araya gelmeleri, ortak paydada birleşmeleri bizim için çok kıymetli.  Biz de gençlerimizi destekliyoruz. Motor sporlarıyla ilgilenenler için güvenli ve kontrollü alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin olduğu her yerde olacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.