DOLAR
32,4017
EURO
34,7994
ALTIN
2.429,50
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Narenciye Festivalinde gastronomi gösterisi

Narenciye Festivalinde gastronomi gösterisi
14.11.2022 12:27
134
A+
A-

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan ‘Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nin son gününde yapılan gastronomi etkinliğine katıldı.

 

Vali Pehlivan, “Gastronomi standımız, Mersin Narenciye Festivalimizin en renkli stantlarından birisi oldu. Bu standın kurulmasındaki desteklerinden dolayı BN Otel’e teşekkür ediyoruz. Gastronomi programı kapsamında Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes kendi ülkesine ait “Hayata Dönüş” adlı yemeği pişirdi. Kendisini tebrik ediyorum. Fikret Özdemir şefimiz ve diğer illerden gelen şeflerimize ve Mersin Üniversitesi Gastronomi ve Turizm bölümümden katılan öğretim üyesi ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra Mersin İlimizin tanıtımında; doğal ve tarihi varlıkları, yaylaları, denizi ile birlikte, gastronomi turizmi ile de daha fazla ön plana çıkacak. Bu tür etkinlikler buna vesile olacaktır. Bizler de ilgili bütün kuruluşlarımızla birlikte gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

Vali Pehlivan, programın sonunda festivale katılan şeflere plaket takdim ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Vali Pehlivan’a, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı da eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.