DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“MTSO Mersin’in sahibi”

“MTSO Mersin’in sahibi”
20.12.2022 19:06 | Son Güncellenme: 22.12.2022 22:28
108
A+
A-

Tüm Mersin ve Türkiye’nin yaklaşan oda seçimine odaklandığını söyleyen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin’de evlerin gündemine kadar girdiklerini ifade etti. Siyasetçilerin aksine gerçekleri konuştuklarını söyleyen Kızıltan, “Şehrin yararına olan şeyleri destekleriz, yararına olmayan şeylerin ise karşısında oluruz. MTSO, Mersin’in güvendiği en önemli kurum” dedi.

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Sun TV, Kanal 33 ve İçel TV ortak yayına katılıp başkanlık seçimleri ile ilgili konuştu.

İlk olarak gündemdeki bilgi kirliliklerine son vermek istediğini dile getiren Kızıltan, “MTSO Başkanlık seçimlerine odaklandık. Hedefimiz MTSO Yönetim Kurulu Başkanlığını ekibimizle birlikte yürütmektir. En büyük hedefimiz budur. Diyorlar ki Ayhan Kızıltan son dakikada adaylığı bırakacak, başka bir aday arkadaşına görevi devredecek, hatta isim de veriyorlar. Buna bir nokta koymak istedik. Biz çıktığımız günden bu yana adayız dedik. Tekrardan yönetimi almaya başkanlık yapmaya adayız. Bütün iş dünyasına söylüyorum. Ben MTSO Başkanlığına adayım” dedi.

 

“HERKES DÖRT GÖZLE SEÇİMİ BEKLİYOR”

 

Seçimlerle ilgili önlerindeki fotoğrafın çok net olduğunu dile getiren Kızıltan, MTSO seçimlerinin evlerde bile konuşulduğunu söyledi. Şuanda Odalar ve Borsalar Birliği’nde kalan son seçimin MTSO seçimleri olduğunu ifade eden Kızıltan, “Herkes dört gözle seçimi bekliyor ve beni birçok ilden birçok insan arıyor. Hem neden seçimlerin ertelendiğini soruyor hem de desteklerini bildiriyorlar. Demek ki hakikaten MTSO Mersin gündeminde her yere girdi. Herkes diyor ki Mersin’in sahibi yok. Mersin halkı, iş dünyasıyla birlikte MTSO’nun artık Mersin’in sahibi olduğunu onaylıyor” dedi.

Şehrin güvendiği en önemli kurumun MTSO olduğunu vurgulayan Kızıltan, “Biz siyasetçi değiliz, siyasetçi bugün böyle der, yarın böyle der. O olmadı der, bunu yapalım der ama biz gerçekleri konuşuruz . Gerekenler neyse onları konuşuruz. Şehrin yararına olan şeyleri olan destekleriz, yararına olmayan şeylerin ise karşısında oluruz. Bakın bizim meclisimizde geçen dönem oy birliğiyle istenmeyen yatırımların karşısında durduk. Demek ki MTSO kentine sahip çıkıyor ve halkına cesaret veriyor. Diyorlar ki demek ki Mersin’de Mersin’i düşünen bir kurum var. O duruma geldi MTSO, Mersin’in güvendiği en önemli kurum” ifadelerini kullandı.

 

“DENENMİŞ VE DENEYİMLİ BİR BAŞKAN İSTİYORLAR”

 

Meclis üyelerinin oy verirken deneyim kriterini ön plana çıkardığından söz eden Kızıltan, “Denenmiş ve deneyimli bir aday var önlerinde. Bizim her şeyimiz açık ve şeffaf, kamuoyunun önünde. Beni çok iyi tanıyorlar, neler yaptığımı, neler yapabileceğimi de çok iyi biliyorlar. Bağımsız hareket edebilen, siyasetten uzak, siyasetin ayrımı olmadan hareket eden, ayrıştırma yapmayan, herkesi kucaklayan ve bütün sektörler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olan bir başkan istiyorlar. Bunları konuşurken duyuyoruz, liyakat diyorlar. Bir kere meclis üyelerimizin neredeyse tamamı liyakatlı bir başkan olsun diyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.