DOLAR
32,5073
EURO
34,8975
ALTIN
2.433,11
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

MSK Mersin Büyükşehir rakip tanımıyor

MSK Mersin Büyükşehir rakip tanımıyor
12.12.2022 12:24
113
A+
A-

Türkiye Erkek Basketbol Ligi’ndeki Mersin temsilcisi MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi rakip tanımıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşısında farka giden Carettalar, ligdeki dokuzuncu galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda  zorlu bir virajı daha geride bıraktı

 

Mislicom. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 10. Haftasında MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaştı. Formunun zirvesinde olan Carettalar rakibine acımadı ve karşılaşmayı 93-65 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Kurtdereli Spor salonunda yapılan karşılaşmaya Kerem Özel, Tobin Carberry, Önder Atun, Oğuzhan Kızıl, Aaron Jones 5’lisi ile çıkan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren oyun inisiyatifin eline aldı ve üst üste bulduğu sayılarla ilk periyodu 8-20 önde kapadı.

İkinci periyotta da aynı başarıyı tekrarlayan Carettalar bu periyotta da pota altında ve dış şutlarda etkili olunca 27 sayı üretti. Hem hücüm da hem de savuınmada etkili bir performans sergileyen Carettalar devreyi 26-47 önde kapadı.

Üçüncü petriyotta ev sahibi ekip aradaki farkı kapatmak için mücadele verirken,  MSK Mersin Büyükşehir oyundan düşmedi ve farkın da kapanmasına izin vermedi.

Her iki takımda bu periyotta birbirine yakın bir skor üretirken , temsilcimiz 4. Periyoda 23 sayı farkla önde girdi. (50-73)

Yakaladığı skor avantajıyla iyice rahatlayan Carettalar bu periyotta da oyunun kontrolünü elinde bulundurdu ve bu zorlu maçı 65-93 kazanarak kritik bir deplasman galibiyetine imza attı.

Balıkesir deplasmanında ligin 10. Haftasında 9. galibiyetini alan MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi liderliğini sürdürdü. Maçın en skorer ismi 20 sayıyla Tobin Carberry olurken , Berkay Genç ve Oğuzhan Baykan da ürettikleri 18’er sayıyla karşılamanın önce çıkan isimleri arasında yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.