DOLAR
32,3176
EURO
34,7567
ALTIN
2.389,37
BIST
10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

İş insanı Ayten Aslankan, milletvekili aday adaylığını açıkladı

İş insanı Ayten Aslankan, milletvekili aday adaylığını açıkladı
17.03.2023 19:22 | Son Güncellenme: 21.03.2023 16:36
187
A+
A-

Mersin’in tanınmış iş insanlarından, Yenişehir Yaşam Gönüllülerinin kurucusu Ayten Aslankan CHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aslankan, “Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne Mersin’den destek vermek için yola çıktım. İnanıyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu kazanacak, ülkemiz kazanacak, milletimiz kazanacak” dedi.

 

Mersin’de uzun yılardır iş dünyası örgütlerinde, dernek ve vakıflarda aktif rol alan, çok sayıda sosyal sorumluluk projesi yürüten, Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde görev alan iş insanı Ayten Aslankan, CHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İş insanı Ayten Aslankan, milletvekili aday adaylığıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Ekonomide, demokraside, eğitimde, sağlıkta, yargı bağımsızlığında tablo kötü.  Başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuz umutsuz ve kaygılı.

Son deprem ve sel felaketi umutsuzluğu, kaygıyı artırdı.

Fakat çaresiz değiliz. Bu kötü gidişi değiştirmek, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında toplumumuzun her kesiminin huzurlu, adaletli, demokratik, zengin bir ülke olma hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık.

Gençlerimizin mutlu ve umutlu, kadınlarımızın özgür, üretken ve güvenli olacağı günler için yola çıktık.

Çalışanların, alın teri dökenlerin, emek verenlerin, zahmet çekenlerin refah içinde yaşayacağı günler için yola çıktık.

Tüm yurttaşlarımızın kendini iyi hissedeceği, iyileşeceği, yaralarını saracağı günler için yola çıktık.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne Mersin’den omuz vermeye gönüllüyüz. Kazanmaya kararlıyız. Değiştirmeye kararlıyız. Hep birlikte kazanacağız. Değiştireceğiz.

Bu duygu ve bilinçle, Cumhuriyet Halk Partisinden 28. Dönem Mersin Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

İş insanı olarak, sivil toplum ve sosyal sorumluluk gönüllüsü olarak yaptığımız çalışmalarla bugüne kadar binlerce insanımıza dokunduk.

Şimdi yeni bir mücadele alanı, yeni bir sayfa açıyoruz. Gönüllülüğün sadeliğini, kararlılığını, toplumculuğunu Ankara’ya taşımak, Mersin’in Ankara’daki gönüllüsü olmak için milletvekili aday adayıyım. Söz veriyorum: Gönüllüyüz, kararlıyız, değiştireceğiz.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.