DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Hayata artık umutla bakacaklar

Hayata artık umutla bakacaklar
13.02.2023 11:11 | Son Güncellenme: 09.03.2023 22:41
112
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 3 gün önce Hatay’ın Samandağ ilçesinden Mersin’e getirilen Çakır çiftinin yıllarca beklediği hayali gerçekleşti. Depremzede anne adayı, Dr. Haldun Canova’nın gerçekleştirdiği operasyonla sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe Ali Eren ismi konuldu.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin deprem koordinasyon merkezi tarafından Mersin’e getirilen Çakır çifti uzun suredir bekledikleri bebeklerine Mersin’de kavuştu.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde felaketi yaşayan ve son anda ölümden kurtulan Çakır Çifti Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Mersin’e getirilerek Yenişehir Fuar Alanındaki konaklama merkezinde   misafir edilmeye başlandı.

Fuarda görevli olan bir yetkilinin dikkatini çeken 38 yaşındaki Sara Çakır, hamile olması nedeniyle özel bir hastaneye sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan Sara Çakır, yapılan ameliyat sonrası yıllardır özlemini çektiği bebeğine kavuştu.

4 yıldır tüp bebek tedavisi gören çiftin, yaşadıkları felaketin ardından kavuştuğu bebeklerine “Ali Eren” ismi konuldu.

Mutlulukları gözlerinden okunan Sara-Mahir Çakır çifti yaşadıkları felaketin ardından kendilerine yardım eli uzatan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ekibine teşekkür etti.

Çakır çifti” Yaşadığımız büyük bir felaketti .Hayata tutunmamız için bir dayanak gerekiyordu. O da Mersin’de karşımıza çıktı. Sonunda Ali Eren’imize kavuştuk. Bizimle ailelerin bir ferdi gibi ilgilenen Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve çalışanlarına, doktorumuz Haldun beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan hayırsever bir vatandaş da Çakır çiftinin yardımına koştu. İsminin açıklanmasını istemeyen vatandaş, kullanmadığı evini geçici bir süreyle Çakır çiftinin hizmetine sunarak takdir topladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.