DOLAR
32,2462
EURO
34,7402
ALTIN
2.378,46
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
22°C
Mersin
22°C
Açık
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

EMİTT Fuarına Mersin damgası

EMİTT Fuarına Mersin damgası
13.04.2023 14:17
93
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapılarını 26. kez açan ve dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. 4 gün boyunca EMITT’te Mersin rüzgârı estirecek olan Büyükşehir Belediyesi’nin standı, daha ilk gününden katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Mersin Büyükşehir, 12–15 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek EMITT’te ziyaretçilerini bekliyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kapılarını 26. kez açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yer aldı. 4 gün boyunca EMITT’te Mersin rüzgarı estirecek olan Büyükşehir Belediyesi’nin standı, daha ilk günden katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret eden vatandaşlar, standın da tıpkı Mersin gibi sıcak ve samimi olduğunu dile getirdi. Mersin’in standını çok teknolojik ve enerjik bulduklarını da belirten katılıcımlar, özellikle VR Mersin’i deneyimlemenin büyük keyif verdiğini vurgularken, bu sayede Mersin’i gelip görmek istediklerini de anlattılar.

Mersin’i tanıtan kitapçık ve broşürlerin de yer aldığı standı ziyaret eden katılımcılara, Mersin’e özgü bir lezzet olan cezerye ikramı da yapılıyor. Tarihi ve turistik yerlerin sanal gerçeklik gözlüğü ile tanıtıldığı VR Mersin Projesi de, katılımcılara Mersin’de sanal tur yapma imkânı sunuyor ve ilk gününden ziyaretçilerden tam not alıyor.

Stant içinde ayrıca büyük bir ‘Tarihi ve Turistik Mersin Haritası’ da yer alıyor. Tarihi ve turistik noktaların işaretlendiği ve nerede neyin yer aldığının işaretlenerek gösterildiği harita, ziyaretçilerin de büyük dikkatini çekiyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standında, acentelerin Mersin hakkında bilgi alabildiği, acente temsilcileri ile görüşme yapabildikleri bölüm de yer alıyor.

 

ÖZDÜLGER: “KENTİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu bir fuar geçirdiklerini belirtti.

Mersin Büyükşehir tarafından fuarda kurulan VR Mersin ile kenti en iyi şekilde tanıtmayı hedeflediklerini söyleyen Özdülger, “Mersin Büyükşehir Belediye standımız, 260 metrekare bir alana kurulu. Burada en önem verdiğimiz VR çalışmamızı sunuyoruz. Gerçekten de yenilikçi yaklaşımımızla beraber, Mersin’in doğal ve kültürel tarihi güzelliklerini burada takipçilere, ziyaretçilere, aynı zamanda acente sahiplerine sunuyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.