DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
21°C
Mersin
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Bilgin Yeşilboğaz aday adaylık başvurusunu yaptı

Bilgin Yeşilboğaz aday adaylık başvurusunu yaptı
17.03.2023 14:00 | Son Güncellenme: 21.03.2023 16:36
152
A+
A-

Önceki dönem Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, CHP Mersin Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

CHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Av. Bilgin Yeşilboğaz, resmi başvurusunu CHP Genel Merkezinde yaptı.

Bilgin Yeşilboğaz, aday adaylık başvurusuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Halkımız “Artık yeter” dedi ve bize güvendi, gönül verdi, güç verdi.  Zenginliğimiz, halkımızdır.  Yüce bir görevimiz var: Davamız, kurtuluşu hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün davasıdır. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, bu ülkeyi küllerinden yeniden doğurmak için bir hukukçu olarak, ben de elimi taşın altına koydum. Üyesi olmaktan gurur duyduğum, hayatımın her alanında ilkelerini savunduğum, yaşamımda özdeşleştirdiğim, ülkemizin ve kentimizin geleceği için ilkeleri doğrultusunda mücadele ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurumu yaptım.  Ve biz halkın ekmeğine, hürriyetine ve egemenliğine göz dikenlerin düşmanıyız. Hak kazanacak, adalet kazanacak, vicdan kazanacak, millet kazanacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.