DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Başkan Seçer Hatay’da depremzedelerin acısını paylaştı

Başkan Seçer Hatay’da depremzedelerin acısını paylaştı
12.02.2023 12:48 | Son Güncellenme: 09.03.2023 22:17
220
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen felaketin ardından yapılan çalışmaları incelemek için Hatay’a gitti.

 

Depremzedelerin yanında olan, onlara bir ve beraber olduğumuzu hissettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Hatay’da ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş ile bir araya gelen Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Büyükşehir olarak her daim yanlarında olduklarını ve yaşananların üstesinden birlikte geleceklerini vurguladı.

Depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan ve onları dinleyen Başkan Seçer, yaşanan acı felaketin ilk gününden itibaren canla başla depremzedeler için çalışmalar yürüten gönüllüler ve çalışanlara kolaylıklar diledi. Seçer, Hatay’da çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile bir araya gelerek, yapılan destekler hakkında bilgi aldı.

 

KOORDİNASYON MERKEZİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

 

Başkan Seçer daha sonra, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’da kurulan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret edip, yürütülen destek çalışmalarını da yerinde inceledi.

Başkan Seçer’e; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Bahtiyar Aydın, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı İbrahim Zengin eşlik etti.

Seçer hem Büyükşehir Belediyesi hem de MESKİ tarafından bugüne kadar yapılan ve yürütülmeye devam eden destek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.