DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Bahçeli, Mersin’de Altılı Masaya yüklendi

Bahçeli, Mersin’de Altılı Masaya yüklendi
18.12.2022 19:12 | Son Güncellenme: 22.12.2022 22:31
122
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin mitinginde 2023 seçimleri ile ilgili konuştu. Hatay, Osmaniye, Adana ve Antalya’dan yoğun bir katılımın olduğu mitingde Bahçeli’nin hedefinde Altılı Masa vardı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘2023’e doğru: Aday belli, Karar net’ mitingi için Mersin’e geldi. Mitinge Hatay, Osmaniye, Adana ve Antalya’dan da katılım sağlandı. Devlet Bahçeli “2023 bir kader ve karar yılıdır. 2023 yılında tarihi bir seçim yapacağız. Hem Cumhurbaşkanını seçeceğiz hem de 28. Dönem TBMM’i belirleyeceğiz. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Vakit anbean yaklaşmakta, çember günbegün daralmaktadır. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir MHP grubunun tezahür etmesidir” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHURİYETİN 100. YILDÖNÜMÜNÜ CUMHURUN ZAFERİYLE SÜSLEYECEK MİSİNİZ?

 

2023 yılının sandık yılı olduğunu söyleyen Bahçeli, “Sizlerin teveccühüyle önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır.  Hiç kimse boşuna hayal kurmasın. Hiç kimse boş yere hevese kapılmasın. Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak aciz ve zayıf hale gelinemeyecektir. Mersin böyle bir hizmete hezimete muhakkak karşı duracaktır” dedi.

Milletlerin tarihinde kritik ve stratejik dönüm noktaları olduğunu dile getiren Bahçeli, “Türkiye’yi üzerinde hesapların yapıldığı, oyunların kurgulandığı, müdahale edilir ülke olmaktan çıkarmak istiyoruz. Elbette bu süreç meşakkatlidir, zorludur, insan üstü emek ve fedakârlık gerektirecektir. Hamdolsun bu yürekli duruş Cumhur İttifakı’nda mevcuttur. Lider ülke Türkiye hedefine destek olacak mısınız?  Cumhuriyetin 100. Yıldönümünü cumhurun zaferiyle süsleyecek misiniz?  Mersin ayaktaysa suyu tersine çevirmek için çırpınan siyasi güruhun alayı nefessiz kalır. Mersin varsa ve tamam diyorsa yolumuza taş koymak için pusu kuranların hepsi sükût-u hayale uğrar. Birlikte atacağımız her adım daha huzurlu, daha zengin, daha kaygısız bir hayata yöneliştir” diye konuştu.

 

“CHP’NİN EKONOMİK VİZYONU YOKTUR”

 

Mitingde muhalefete yüklenen Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve 6’lı Masa’nın yabancıların güdümünde olduğunu vurguladı. CHP’nin ekonomik vizyonu olmadığının altını çizen Bahçeli, “Milyon dolarlar ödeyerek ithal danışmanlara bel bağlayacak kadar geleneğinden kopmuş bir partinin milletimizin yanında olması imkansızdır. Kılıçdaroğlu pusulayı şaşmıştır. Türkiye’ye ABD’den ve İngiltere’den bakan, Kılıçdaroğlu’nun kiralık akıl hocaları Atatürk’ün partisinin kılavuzu haline gelmiştir. Parayla danışmanlık alanlar yarın parayla da her değerini satacaktır. CHP’nin ekonomi vizyonu diye bir şey yoktur. Misyonu Türkiye’nin dağılmasıdır. CHP ekonomide vizyonsuzluğu belgelerken MHP aylar evvel ekonomik büyüme bağlamında geleceğin ekonomi vizyonunu saygın akademisyenlerin katkısıyla hazırlamıştır. Bizim binlerce kilometre mesafeden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur. Karanlıkta kaybettiği değerlerini loş ışıklar altında aramaktadır. CHP yönetimi dersini tarihimizden değil Türk ve İslam düşmanlığından almaktadır. CHP hastadır, bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir. CHP’nin altı su alan kayığı batmak üzeredir. Bu CHP’yi ne menfaat çeteleri ne de organize suç örgütleri kurtarabilecektir” şeklinde konuştu.

 

 

“İSTİSMARA GÖZ YUMULMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

 

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşında kızı H.K.G’yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirmesi olayı Türkiye’de infial yaratmıştı. Konuyla ilgili Millet İttifakı’ndan sesler yükselirken muhalefet Cumhur İttifakı’nın olaya sessiz kalmasını eleştirmişti.

MHP Lideri Bahçeli Mersin mitinginde bu konuyla ilgili konuştu. Bahçeli, “Küçücük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması mümkün değildir. Aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmek de beyhudedir. CHP’nin bunu siyaset malzemesi haline getirmesi ayıptır. Konu yargıdadır. İstismara uğrayan kardeşimizi CHP yönetimi aleni bir şekilde kullanmaya kalkışmıştır. Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek dinimizi sorgulayamaz. Hiç kimse inancımızı ve inanan insanlarımızı zan altında bırakamaz. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız” dedi.

 

 

“SARAÇHANE KUMPASI TUTMAZ”

 

“İBB Başkanı suç işlemişse sonuçlarına katlanmalıdır diyen Bahçeli şu açıklamaları yaptı: “İBB Başkanı hakkında verilmiş, kesin olmayan 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafif tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemişse sonuçlarına elbette katlanmalıdır.  Birbirlerine kazık atanların yargı kararlarını sevinç çığlıkları atarak karşılayanların gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil akli ve zihni melekeleri yitirmek de lazımdır. İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının 6’lı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlıklara, mahkemeden siyasetçi çıkarmaya çalışanlara Türk milleti hiçbir şekilde değer vermez. Saraçhane’de yargı kararına sarılıp meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir. Bu yıl içinde 8 defa toplandınız. Gecikmiş bu ilanı yapınız. Maskeler patır patır düşmüştür. Birbirine operasyon çeken partilere Türkiye emanet edilir mi? Kılıçdaroğlu adaysan mert ol. CHP’den bir yol olmaz, İP’den bir sonuç çıkmaz. Zillet ittifakı yanlışın ve yıkının yanındadır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.