DOLAR
32,3920
EURO
34,6309
ALTIN
2.392,55
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
25°C
Mersin
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C

AKDENİZ’DE “ANNELER GÜNÜNE ÖZEL” KONSER

AKDENİZ’DE “ANNELER GÜNÜNE ÖZEL” KONSER
11.05.2023 10:52
78
A+
A-

Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Annelerinin; “Anneler Günü Dayanışma Konseri” yoğun bir ilgi ve katılım altında düzenlendi. Koro Şefi Reyhan Bezdüz’ün yönetiminde gerçekleşen özel konserde tüm şarkılar “Anneler” için seslendirildi.

 

Akdeniz Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu annelerinin, “Anneler Günü” dolayısıyla Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde düzenlediği özel konserde beğenilen birçok eser seslendirildi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen konsere; Akdeniz Belediye Başkanı M. Gültak’ın Eşi Behiye Gültak, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna ile birlikte, Akdeniz’in birçok farklı mahallesinden kadınlar ve çocukları katıldı.

Koronun, Anneler Günü’ne özel olarak seslendirdiği özel şarkılar dinleyicilerin büyük beğeni ve alkışını topladı; seslendirilen eserler dinleyicileri kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman keyiflendirdi. Anneler Günü’ne özel konser sonrası Behiye Gültak, Koro Şefi Reyhan Bezdüz’e çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.