DOLAR
32,5651
EURO
34,8803
ALTIN
2.437,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
29°C
Mersin
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C

Sahil konserlerine yoğun ilgi

Sahil konserlerine yoğun ilgi
06.06.2022 12:51
235
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Akustik Konserler”le Kültür Park’ta karnaval havası yaşatıyor. Konserler Cuma günleri 18.00-23.00 saatleri arasında uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahnede, Cumartesi günleri ise 19.00’da DJ performansı ile başlayıp 21.00-23.30 saatleri arasında Marina Akustik Sahne’de sürüyor. Mersinliler yaz akşamlarının tadını Büyükşehir’in konserlerinde çıkartıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin Kültür Park’ta düzenlediği “Akustik Konserler” her Cuma ve Cumartesi günü sürüyor. Uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahne ile Marina Akustik Sahne’de düzenlenen konserlere katılan Mersinliler, canlı müzik eşliğinde keyifli bir yaz akşamı yaşıyor.

ÇİMLERDE YAZ AKŞAMLARI ŞARKILARLA SÜRÜYOR

Konserler Cuma günü 18.00-23.00 saatleri arasında uçak civarı Bakkal Kafe yanındaki sahnede, Cumartesi günleri ise 19.00’da DJ performansı ile başlayıp 21.00-23.30 saatleri arasında Marina Akustik Sahne’de devam ediyor. Mersinliler çimlere veya yanlarında getirdikleri sandalyelere oturarak, Mersinli müzisyenlerin verdikleri konserlerle keyifli bir yaz akşamı yaşamanın tadını çıkarıyor. Her yaştan ve her kesimden Mersinliyi aynı şarkılarda bir araya getiren Büyükşehir’in ücretsiz konserleri, Kültür Park’ı karnaval ortamına dönüştürüyor.

MÜZİSYENLER SUNULAN DESTEKTEN MEMNUN Mersinli müzisyenler Büyükşehir’in sunduğu desteklerden memnun kaldıklarını belirttiler. Müzisyen İlker Zorer, “Normalde zaten ülkede müzik yapmak çok zor. Çok zorlanıyoruz. Daha önce de belediyenin etkinliklerinde çalmıştım ama bu sene ilk defa bu kadar fazla insana çalıyorum. Ortam çok iyi. Zaten Vahap Başkan bizim her şeyimiz. Özellikle müzisyenlere yaptığı bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine” derken, ekibiyle birlikte sahne alan Murat Çakır ise “Pandemi bizi çok yordu, çok üzdü. Özellikle biz müzisyenleri çok sıkıntıya soktu. Çok şükür o günleri atlattık” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.