DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Huzurkent’e sanat ve kültür evi

Huzurkent’e sanat ve kültür evi
10.10.2022 14:32 | Son Güncellenme: 20.10.2022 20:38
146
A+
A-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Huzurkent Mahallesi’nde içinde kreş de bulunan bir kültür ve sanat evini yakın zamanda açacaklarını söyledi.

 

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Mevlid-i Nebi ve Cami, Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla organize edilen programa katıldı.

Mersin İl Müftülüğü tarafından Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe, Akdeniz İlçe Kaymakamı Zeyit Şener, Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, Akdeniz İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, çok sayıda davetli ve mahalle sakinleri katıldı. Yemekli etkinlik, dualar ve Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

“AKDENİZ’DE ARTIK BARIŞ KARDEŞLİK VE SAYGI VAR”

 

Başkan Gültak, buluşmada yaptığı konuşmada, birliği ve beraberliği pekiştiren böylesi özel günlere önem verdiklerinin altını çizdi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren de Camiler, Kur’an kursları ve dini eğitim kurumlarına değer verdiklerini vurgulayan Başkan Gültak, ibadethanelerin temizlik ve tadilat işlerini yerine getirdiklerini anlattı.

Huzurkent Mahallesi’ne, içinde kreş de bulunan bir kültür ve sanat evini kazandırdıklarını ve resmi açılışını yakın zamanda yapacaklarını kaydeden Başkan Gültak; “Akdeniz, yakın geçmişte kavganın, gürültünün yoğun olduğu bir yerdi. Uyuşturucu ve terörün yaşandığı olduğu bir ilçemizdi. Fakat Akdeniz’de bugün artık kavga yok. Akdeniz’de kardeşlik, saygı ve muhabbet var. Bunu sağladığımıza inanıyorum. Bu duygularla Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Günü’nü kutluyor, Mersin İl Müftülüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.