DOLAR
32,1271
EURO
35,1180
ALTIN
2.227,54
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
18°C
Mersin
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C

Seçer: “Ayrımcılığı reddediyoruz”

Seçer: “Ayrımcılığı reddediyoruz”
09.05.2022 19:17
442
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarında ayrımcılık yapmadıklarını ve ayrımcılığı reddeden bir anlayışa sahip olduklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Ayrımcılık yapmak bu ülkede toplumun içerisine nifak sokmaktır. Topluma yapılabilecek en büyük kötülüktür. Bizi birlik kurtaracak, bizi beraberlik kurtaracak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anneler Günü dolayısıyla Erdemli ilçesinin Elvanlı Mahallesi’nde düzenlenen kutlama programına katıldı.

CHP Erdemli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama programına Başkan Vahap Seçer’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP il ve ilçe yöneticileri ile Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ da katıldı.

Tüm canlılar içerisinde annelerin farklı bir yüreğe sahip olduğunu belirten Başkan Seçer, “Bırakın insan olmayı, hayvanların bile yavrularını nasıl kokladığını, nasıl koruduğunu, önce onun doymasını sağladığını, önce onun güvenliğini sağlaması gerektiğini hayatımızın her alanında görüyoruz. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin. Onların hayır duaları bizlere yeterli” diye konuştu.

“BİZİ BİRLİK VE BERABERLİK KURTARACAK”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarında ayrımcılık yapmadıklarını ve ayrımcılığı reddeden bir anlayışa sahip olduklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Ayrımcılık yapmak bu ülkede toplumun içerisine nifak sokmaktır. Topluma yapılabilecek en büyük kötülüktür. Bizi birlik kurtaracak, bizi beraberlik kurtaracak. Nasıl ki 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde dedelerimiz, atalarımız ülkemizin kurtuluşu için canlarıyla, kanlarıyla mücadele ettiyse; birlik içerisinde bu şanlı bayrağı, bu vatanı bize armağan ettiyse; onların birliğine beraberliğine borçluyuz. Biz de aynı duygularla ülkemizi çok daha iyi noktalara getirmeliyiz ama birlik ve beraberlik içerisinde” ifadelerine yer verdi.

“MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİZİN ABİNİZ, BABANIZ, KARDEŞİNİZ”

Erdemli’de yaşayanları Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden yararlanmaya çağıran Başkan Seçer; Dosthane, evde bakım ve evde yemek gibi vatandaşların dertlerine derman olacak hizmetlerin yanında özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirdikleri hizmetleri de detaylı bir şekilde anlattı.

Vatandaşlara her tür dilek, talep, şikayet ve teşekkürleri için Teksin uygulamasını işaret eden Seçer, “Mersin Büyükşehir sizin yanınızda. Belediyecilik sadece yol yapmak, bina yapmak, beton yapmak değil. Belediyecilik; vatandaşlarıyla hemhal olmak, dertleriyle üzülmek, mutluluklarıyla sevinmektir. Mersin Büyükşehir Belediyesi sizin abiniz, babanız, kardeşiniz, nasıl hissediyorsanız. Belediye sizsiniz. Belediye halkındır” diye konuştu.

Erdemli’de Mergin Köprüsü ve Lamos Köprüsü gibi Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol ve köprülerden de bahseden Başkan Seçer, Şahna Mahallesi’ne ilk kez içme suyu getirdiklerine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.