DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Açık
26°C
Mersin
26°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Pankart engelini vinçle aştı

Pankart engelini vinçle aştı
17.04.2022 17:55
469
A+
A-

Başkanın stada astırdığı pankartlar indirildi. Belediye de o pankartları stat dışında vinçlere astı

Belediye başkanının stada astırdığı pankartlar Gençlik ve Spor Müdürlüğünce indirildi. Belediye de o pankartları stat dışında vinçlere astı.

Tarsus Gençlik ve Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Tarsus İdman Yurdu ile Kırklareli arasında oynanan maçta, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın takıma başarılar dileyen pankartını ‘siyasi içerikli olduğu’ iddiasıyla kaldırttı.

Başkan Bozdoğan bu olaya tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Kentte şampiyonluk şarkılarını hep birlikte söylemeye hazırlandığımız, stadyumda omuz omuza galibiyet sevinçleri yaşadığımız bugün, spora siyasetin nasıl alet edildiğini hep birlikte tecrübe etmekteyiz.

Tarsus İdman Yurdu maçlarında takımımıza başarılar dilediğim, hiçbir siyasi cümle, amblem, logo, motto, ima bulunmayan: “Tarsus idman Yurdu’muza başarılar dilerim” yazılı pankartımın Tarsus Şehir Stadyumu’ndan indirilip merdiven altına atılması, bu kentin belediye başkanına, bu kentin takımına, bu kente yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Bugün Tarsus Belediye Başkanlık Makamı ve Tarsus’a yapılmış bu saygısızlıktan en çok etkilenecek olan, şampiyonluk yolunda dolu dizgin giden takımımız, sporcularımız, teknik ekibimiz olacaktır. Tarsus İdman Yurdu 100 yıl boyunca kentimizi birleştiren, güzelleştiren, gurur duymamızı sağlayan yegane mirasımızdır.  Bu mirasa destek vermek, sahip çıkmak ve bağlanmak; siyasetin kirli “adamcıkları” tarafından gölgelenmek istenmekte ve şampiyonluğa giden koca çınar; siyasi talimatlarla alaşağı edilmek istenmektedir.

Bugün Tarsus Belediye Başkanı’nın “başarılar dilerim” pankartından rahatsız olan ve pankartları söküp merdiven altına iten zihniyetlere cevabımız: Şampiyonluk olacaktır! İdare ve iradenizden Tarsus İdman Yurdu adına hiçbir talebimiz, hiçbir destek başvurumuz, hiçbir arzumuz bulunmamaktadır. Gölge etmeyin, başka ihsan istemiyoruz.”

Tarsus Belediyesi, pankartlarının stattan kaldırılmasını protesto etmek için Amed Sportif maçı sırasında stat dışındaki vinçlere pankartlarını astı ve stadı dolduranların pankartı görmesini sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.