DOLAR
32,5354
EURO
34,9280
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

“Tüm ekiplerimizle sahadayız”

“Tüm ekiplerimizle sahadayız”
28.01.2022 13:22
837
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin yüksek kesimlerinde devam eden karla mücadele çalışmalarını gün boyu takip etti.

Toroslar Belediyesi, yaylalarda gece gündüz teyakkuz halinde çalışıyor. Yoğun kar yağışının ulaşımda aksaklıklara yol açmaması için tüm ekip ve ekipmanlarıyla hızlı bir şekilde hareket eden belediye, karda mahsur kalan vatandaşlara da anında ulaşarak yardımına koşuyor.

Başkan Yılmaz, Karla Mücadele ve Acil Durum Afet ekiplerini sahada ziyaret etti. Arslanköy, Kavaklıpınar, Kurudere ve Horozlu Mahallelerinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, ekiplerine ve mahalle sakinlerine cezerye ikramında bulundu.

Yılmaz; “40 yılın en yüksek kar yağışının yaşandığı yaylalarımızda devam eden olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizle ve iş makinelerimizle sahadayız. Vatandaşlarımız, herhangi bir sıkıntıda Belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonundan ekiplerimize ulaşabilirler. Hemşehrilerimizden de isteğimiz yola tedbirli çıkmalarıdır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.