DOLAR
32,4127
EURO
34,7800
ALTIN
2.400,61
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Yılmaz, depremzede ailelerle iftarda buluştu

Yılmaz, depremzede ailelerle iftarda buluştu
28.03.2023 16:41 | Son Güncellenme: 29.03.2023 19:11
89
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede konaklayan depremzede vatandaşları iftar yemeğinde ağırladı.

 

Toroslar Belediyesinin geleneksel Ramazan Programı, depremzede vatandaşlar için düzenlenen iftar yemeği ile devam etti.

Gecede depremzede çocuklar da geleneksel Ramazan etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.

Hacivat-Karagöz, sihirbaz, İbiş ve tahta bacak gösterilerini merakla izleyen çocuklar, Başkan Yılmaz’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Başkan Yılmaz da masaları tek tek gezerek, misafirlerine iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti ve kendi elleriyle yemek ikramında bulundu.

Tasavvuf musikisi ve dualar eşliğinde iftar yapan depremzede aileler, bir nebze olsa yaşadıkları o sıkıntıyı bir kenara bırakarak güzel bir akşam geçirdi.

 “BİR OLACAĞIZ, BERABER VE GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, depremin ilk gününden itibaren tüm Türkiye’nin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyledi.

Depremzede vatandaşların eski günlerine bir an önce dönmeleri temennisinde bulunan Başkan Yılmaz; “Bir olacağız, beraber ve güçlü olacağız. Devlet, millet el ele bunu da atlatacağız inşallah. Sizler bizim misafirimiz ve başımızın tacısınız” dedi.

Başkan Yılmaz; “Ülke olarak yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen bir deprem yaşadık. Depremin hemen ardından hayata geçirdiğimiz Acil Destek Merkezimiz ile afet bölgesindeki vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırdık. Sizin acılarınız ve sıkıntılarınızla karşılaştıramayız ama sizlerin dertlerinizle dertlendik. Memleketimizin her yerinden bağışçılarımız geldiler ve yardımlarını ilettiler. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri yardım çalışmalarımıza biz çağırmadan gönüllü oldular ve destek verdiler. Gece gündüz demeden Yunus Emre Kültür Merkezimizde görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu bizim için milli bir görevdir. Biz bugünler için varız. Depremin 3. Gününde aramıza nifak sokmak isteyenlere, provokasyon peşinde koşanlara da hiçbir şartta fırsat vermeyeceğiz. Bu bizim milli mücadelemizdir. Buna böyle bakıyoruz. Devletimiz ve milletimiz de mutlaka bu işbirlikçilere gereken cevabı verecektir. Allah, tuttuğunuz oruçları, ibadetleri kabul eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.