DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Vahap Seçer: Değişim şart

Vahap Seçer: Değişim şart
19.04.2023 10:53
61
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ergenekon Mahallesi pazaryerini ziyaret etti.

 

Esnafa ‘Hayırlı işler’ dileyen Başkan Seçer, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Seçer, gelen talepleri de bürokratlarına not aldırdı.

Pazar ziyareti sırasında esnaf ile oturup sohbet eden Seçer, kendisine “Başkanım bir değişim şart” diyen esnafa, “Evet, bir değişim şart, bir değişim olsun. Ben de rahatlayayım hiç olmazsa. Hep sıkıntılı belediye başkanlığı yaptım 4 senedir. Bir rahat nefes alıp da, daha adaletli, daha özgür, ben de herkese hakça muamele edilen bir ortamda belediye başkanlığı yapayım istiyorum” diye cevap verdi.

 

“SEÇİMDEN SONRA ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”

 

Esnafların “Başkanım arkadaşlar arasında da konuşuyoruz, sizin yaptığınız çalışmayı hiç kimse yapmadı. Allah razı olsun, gerçekten biz sizden memnunuz” demesi üzerine ise Seçer, “Ben de sizden memnunum. Biz de elimizden geleni emin olun yapıyoruz zaten. Güzel de işler oluyor ama çok daha güzelleri olabilir, daha iyileri olabilir. İnşallah seçimden sonra da farklı bir ortam olacak. Destek alabileceğiz en azından. Destekten vazgeçtik kimse köstek olmayacak. Çok daha güzel hizmetler olacak. Ben hizmet yaptıkça dünyanın en huzurlu, en mutlu insanı oluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.