DOLAR
32,3057
EURO
34,6976
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Temel Karamollaoğlu: Biz çok netiz, ifadelerimiz de net

Temel Karamollaoğlu: Biz çok netiz, ifadelerimiz de net
22.04.2023 14:31 | Son Güncellenme: 22.04.2023 15:34
150
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 14 Mayıs Seçimlerinde Millet İttifakının iktidar olacağını belirterek “Yeni dönemde Türkiye’nin en güçlü siyasi görüşü, Milli Görüş olacak. Biz çok netiz, ifadelerimiz de net. Biz yabancılarla iş birliği yapmayız, ülkemizin bütünlüğünü, bağımsızlığını, kalkınmasını bir numaralı mesele olarak görürüz” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mersin’de partililerle bir araya geldi.

Saadet Partisi Toroslar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Karamollaoğlu, partililerle bayramlaştı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri konusunda açıklama yapan Karamollaoğlu, Millet İttifakının seçimi kazanmasıyla Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Türkiye’nin başta ekonomi olmak üzere her alanda sıkıntılar yaşadığına işaret eden Karamollaoğlu, bu sorunların Millet İttifakı iktidarında çözüleceğini belirterek “İnşallah Millet İttifakı başarılı olursa yeni dönemde Türkiye’nin en güçlü siyasi görüşü, Milli Görüş olacak. Biz çok netiz, ifadelerimiz de net. Biz yabancılarla iş birliği yapmayız, ülkemizin bütünlüğünü, bağımsızlığını, kalkınmasını bir numaralı mesele olarak görürüz” dedi.

Türkiye’nin ekonomik krizden çıkması, işsizliğin sona ermesi için kamu yatırımları yapılması gerektiğine değinen Karamollaoğlu, “Biz Türkiye’yi bir baştan bir başa sanayi tesisleriyle doldurmaya mecburuz. Her ilde yatırım olacak” ifadelerini kullandı.

“Biz ne topraklarımızdan fedakarlıkta bulunuruz ne de başkalarının topraklarına göz dikeriz” diyen Karamollaoğlu, Millet İttifakı iktidarında Orta Doğu ülkelerinin birbirlerinin toprak bütünlüğüne ve sınırlarına saygı içerisinde yakınlaşacağını kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mersin ziyaretinde partisinin il başkanı Mehmet Polat’ın yanı sıra Millet İttifakını oluşturan partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.