DOLAR
32,5225
EURO
34,8925
ALTIN
2.437,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Tarsus’ta Selda fırtınası

Tarsus’ta Selda fırtınası
03.05.2023 17:16
98
A+
A-

Müziğiyle, duruşuyla ve hayata bakışıyla tüm dünyanın sevgisini kazanan Selda Bağcan, özgün sesiyle Tarsusluların gönüllerine dokundu. Tarsus Belediyesi, Tarsus Müzik Günleri “Bahar Konseri” programı kapsamında Tarsuslularla Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Selda Bağcan’ı buluşturdu. Selda Bağcan’ın söylediği türkülere eşlik eden izleyiciler unutulmaz anlar yaşadı. Çevre illerden de katılımın yoğun olduğu konserde uzun kuyruklar oluşarak Selda Bağcan coşkusu alanlara sığmadı.

 

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu yıl ikincisi düzenlenen (2-7 Mayıs) Tarsus Müzik Günleri’ni Selda Bağcan’ın ‘Bahar Konseri’ ile açtı. Sadece Tarsusluların değil çevre illerden de katılımın olduğu konserde seyirci akımı yaşandı. Atatürk Gösteri Merkezi’nde yapılan konser alanı saatler öncesinde doldu. Gerçekleştirilen konsere akın eden Tarsuslular müzik ziyafetini en ön sıralardan dinlemek için saatler öncesinde alana geldi.  Selda Bağcan coşkusu yaşanan konser, yaklaşık 2 saat sürdü. Usta sanatçı sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

 

“KONSERİMİZ ÇOK KALABALIKTI, ÇOK MEMNUN OLDUM”

 

Tarsus’u çok sevdiğini dile getirerek sözlerine başlayan Selda Bağcan “Tarsus hakkettiği yerde değil. Bir defa Eshabı Kehf Mağarası var. Burada bir sürü dini ritüeller var. Bunlar kullanılarak müthiş bir turizm olması lazım.  Ayrıca konser çok kalabalıktı. Gösteri merkezi doluydu. Tabii çok memnun oldum. Aslında bir buçuk saat program yapmamız gerekiyordu. 2 saat sahnede kalmışız. Ama çok güzel oldu.” dedi.

 

“SANA SÖZ TARSUS, 14 MAYIS AKŞAMI TARSUS’TA DESTAN YAZACAĞIZ”

 

“Bahar, İzmir Dağları’ndan Toroslara, Toroslardan Tarsus ovasına uzandı artık” diyen Başkan Bozdoğan “Bugün burada 10 binlerce Tarsus halkı, geleceğini, umudunu, istikbalini Atatürk Gösteri Merkezi’nde çiçekler açarak gösterdi. Size söz veriyorum bu Mayıs başka bir Mayıs olacak. Bu bahar başka bir bahar olacak. Sana söz Tarsus karanlığın önünde aydınlık ile saltanatın önünde Cumhuriyetle dimdik duracağız. Sana söz Tarsus, 14 Mayıs akşamı Tarsus’ta destan yazacağız.” diyerek tüm ekibe teşekkür etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.