DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“Tarsus kesinlikle il olacak’’

“Tarsus kesinlikle il olacak’’
21.09.2022 14:53
169
A+
A-

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus’un kesinlikle il olacağını belirterek “Hiçbir siyaset bu kente zarar veremez. Kente zarar veren insanları bu halk asla affetmez. Bu halk neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor” dedi.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İçel Tv yayınında Ender Can Kayıhan’ın sunduğu programda Fatih Şahin ve Okan Çalışkan’ın sorularını yanıtladı.

Bozdoğan, “Tarsus’u seven bir insan buranın il olması için her şeyi yapar. İşin siyasetini düşünmemek lazım. Doğru neyse onun yanında olmaya çalışıyorum. Herkesi yanımda görmek istiyorum. Tarsus haklarını alsın artık. Lobicilikte siyasette yalnız bırakılan bir Tarsus var” dedi.

 

“HALKIM İSTERSE YÜZDE YÜZ ADAYIM’’

 

Tarsus il olsun olmasın yüzde 100 belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Başkan Bozdoğan, “Mecliste çok net olarak söyledim. O kadar çok kukla belediye başkan aday adayları var ki, şartlar ne olursa olsun halkım istediği sürece adayım.  Ben vatandaşımı seçmen olarak görmedim, benim vatandaşım yurttaştır. Ben gelecek seçimi değil, gelecek nesli düşünüyorum. Yapmadıklarım kadar yapamadıklarımdan da kendimi sorguluyorum. Burada enteresan bir şey var, benim Vahap Bey ile bir sorunum yok, bürokratlarıyla bir sorunum var” ifadelerini kullandı.

 

“MEMNUNİYET ORANIMIZ YÜZDE 65”

 

Kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Bozdoğan, “Özellikle köylerde yapılan çalışmalarımızda memnuniyet anketimiz yüzde 65 dolaylarında. Biz her mahallemize hizmet götürmek için çabalıyoruz. Halk marketlerimizi her mahallede hayata geçireceğiz. Üreticilerimizin ürünleri Halk marketlerde vatandaşlarımıza sunuluyor. Hem halk kazanıyor, hem üretici kazanıyor. Aynı zamanda asfaltlanmayan yol kalmayacak dedik, Cumhuriyet tarihinin en fazla yolunu asfaltladık. Tarım ile desteklere devam ediyoruz, kasamız her ay halka sunuluyor. Her zaman söylüyorum ben halkımın avukatıyım, haklarını savunacağım.  Ancak bir belediye bir kente vizyon ve misyon yüklemeli. Bir kentin kimliği ve kültürü olmalı. Bu kadar Mersin milletvekili var, neredeler acaba?” diye konuştu.

 

“HİÇBİR SİYASET KENTE ZARAR VERMEMELİ’’

 

Tarsus için planladığı tüm projelerin engellenmeye çalışıldığını belirten Başkan Bozdoğan, “Evraklarımız imar komisyona dahi gidemiyor. Tarsus’a dört dörtlük 5 yıldızlı bir otel kazandıracağız. Evrakı gönderdik, ama imar komisyonuna gönderilmedi. Bu hizmetler elbet yapılacak, tüm uğraşlarımız bu sebeple devam ediyor. Fakat bu anlamda zaman kaybı.  Bunların seri halde yapılması gerekiyor. Bir imar başkanı bunu oyalayamaz. Hiçbir siyaset kente zarar vermemeli. Hangi partiden olursa olsun ben tartışmaya hazırım her zaman. Kente zarar veren insanları bu halk asla affetmez. Bu halk neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir” diye konuştu.

 

  “BİR SEÇİLMİŞ BİR SEÇİLMİŞE BUNU YAPMAMALI’’

 

Meclise gönderilen bir dosyanın seçilmiş biri tarafından engellendiğini kaydeden Başkan Bozdoğan, “Mecliste imarla ilgili bir dosya var ve ilçe teşkilatında toplantılar oluyor. Normalde bu tarz dosyalar hemen komisyona gider.  Ama maalesef telefonla birileri arıyor ve bunu yapan bir milletvekili. Bir seçilmiş bir seçilmişe dosyayı göndermeyin diyor. Akıllı adam aklını kullanır, daha akıllı adamlar başkalarının da aklını kullanır. Buna izin vermemek gerekir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.