DOLAR
32,3867
EURO
34,7927
ALTIN
2.406,28
BIST
10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
24°C
Mersin
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
23°C

Tarsus Belediyesi 6 ton karpuzu halka ücretsiz dağıttı

Tarsus Belediyesi 6 ton karpuzu halka ücretsiz dağıttı
23.08.2022 12:38
214
A+
A-

Tarsus Belediyesi üreticilere desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediyesi desteğiyle üreticinin tarlasından hasat edilen 6 ton karpuz vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Karpuzları satın alarak bir yandan üreticiye destek olan Tarsus Belediyesi, bir yandan da vatandaşların sofralarına karpuz ulaştırdı.

 

Geçtiğimiz günlerde üreticiyi destekleme çalışmaları kapsamında Tarsus Belediyesi’nin çiftçiye verdiği tohumların hasadı yapılmıştı.

Hasadı yapılan karpuzları Tarsus Belediyesi çiftçiden satın alarak dar gelirli vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırdı.

Çiftçinin tarlasından hasadı gerçekleştirilen karpuzlar vatandaşlara Halk Market aracılığı ile ücretsiz olarak dağıtıldı.

Vatandaşlara ata ve yerli tohum desteğinde bulunarak hem üretim hem hasat esnasında da desteğini esirgemeyen Tarsus Belediyesi, üreticiye destek olmak amacıyla karpuzları satın alarak vatandaşları da sevindirdi.

 

“HEM ÜRETİCİMİZİ HEM DE VATANDAŞIMIZI DESTEKLİYORUZ”

 

Tarsus Belediyesi Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile beraber yaptığımız hizmetle hem üreticimizi hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz. Hedefimiz bu sayede üretimi destekleyerek çiftçimizin zararını en aza indirmek. Aynı zamanda hasadı tamamlanan ürünleri üreticiden alarak, dar gelirli vatandaşlarımızın sofralarımıza ulaştırıyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.