DOLAR
32,3452
EURO
34,8546
ALTIN
2.389,46
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
23°C
Mersin
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Şehit polisin çocuklarının eğitim masrafını Mezitli Belediyesi karşılayacak

Şehit polisin çocuklarının eğitim masrafını Mezitli Belediyesi karşılayacak
03.10.2022 17:47
164
A+
A-

Tece Polisevi’ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer’in çocuklarının okul masrafı Mezitli Belediyesi tarafından karşılanacak. Çocukların bir yıllık eğitimi için 20 bin liralık eğitim desteği sağlayan Mezitli Belediyesi, Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in adını ise spor tesisinde yaşatacak.

 

 

Mezitli Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantı Dönemi 1.Birleşimi’ni Başkan Neşet Tarhan yönetiminde gerçekleştirdi. Meclis toplantısında farklı siyasi görüşlerden meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde Tece Polisevine düzenlenen terör saldırısını kınayarak ortak bildiri yayınladı. Saldırıda şehit olan Polis Memuru Sedat Gezer’in adının yapımı devam eden spor tesisine verilmesi ve şehidin çocuklarının okul masraflarının karşılanması ile teklif oylamaya sunuldu.

 

ŞEHİDİN ADI SPOR TESİSİNE VERİLDİ

 

Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in çocuklarının okul masraflarının Mezitli Belediyesi tarafından karşılanması ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi. Buna göre anne Medine Gezer adına çocukların bir yıllık eğitim masrafını karşılamak için 20 bin lira eğitim yardımı yapılacak ve isterlerse belediyeye ait anaokulundan da ücretsiz yararlanabilecek. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, önümüzdeki yıllarda ailenin ihtiyaç duyması halinde eğitim yardımını tekrar gündeme getireceklerini söyledi. Mezitli’de belediye tarafından yapımı devam eden spor tesisine Şehit Polis Memuru Sedat Gezer’in adının verilmesi ile ilgili teklif de oy birliği ile kabul edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.