DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Seçer Erdemli halkıyla buluştu

Seçer Erdemli halkıyla buluştu
02.07.2023 15:48 | Son Güncellenme: 02.07.2023 15:50
5
A+
A-

Kurban Bayramı dolayısıyla bayram ziyaretleri yapan Başkan Vahap Seçer, Erdemli ilçesine bağlı İlemin, Karahıdırlı ve Dağlı mahallelerine mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı’nın son günü Erdemli ilçesini ziyaret etti. Erdemli ilçesine bağlı İlemin, Karahıdırlı ve Dağlı mahallelerini ziyaret eden Seçer, burada Erdemli halkı ile bir araya gelip bayramlaştı.

Seçer’e ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, muhtarlar, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

 

 

 

“MERSİN’İ, MERSİNLİLERİ VE ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ”

 

 

İlk ziyaretini İlemin Mahallesi’ne gerçekleştiren Seçer, burada yaptığı konuşmada “Görevini seviyorsa bir belediye başkanı uyumaz. Bayram, seyran, gece, gündüz kar, yağmur, soğuk dinlemez, tatili yoktur. Acısı tüm hemşerilerinin acısıdır. Birinin mutluluğu kendine de gelir. İnsanları sevmeyen adam iyi bir belediye başkanı olamaz. Biz insanları seviyoruz, halkımızı seviyoruz. Bu yolda görevde kaldığımız sürece başımız dik alnımız açık, bizleri destekleyenleri mahcup etmeden görevimizi en güzel şekilde yaparız. Hiç merak etmeyin, bize güvenin ve inanın” ifadelerini kullandı.

 

 

“DESTEKLERİMİZDE KADINLAR ÖNCELİKLİ”

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerden söz eden Başkan Seçer, yol yapımdan, MESKİ’ye, sosyal hizmetlerden tarımsal desteklere kadar birçok alanda vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Söz konusu desteklerde kadınlara öncelik tanıdıklarının da altını çizen Seçer, “Kadınlara ben çok ayrı bir önem veriyorum. Çünkü bakıyorum kadınlar çok bir şeyler yapmak istiyor, gayret ediyor ama imkanları sınırlı. Bir yol gösteren, imkan sağlayan yok. Bunları bu insanlara sağlamak lazım” dedi.

 

 

“YANLIŞ İŞ YAPMAYAYIM DİYE GECE UYKULARIM KAÇIYOR”

 

 

Başkan Seçer, İlemin’deki halk buluşmasında, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 11 bin kişinin çalıştığını belirterek, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini söyledi. Çalışanlar arasında asla siyasi parti ayrımı yapılmadığının altını çizen Başkan Seçer, “Biz kimseye ayrımcılık yapmayız. İlemin’e hizmet ederken bu CHP’li bu MHP’li bu AK Parti’li diye ayrım yapmayız. ‘Sen şu partilisin’ demek CHP’nin CHP’linin kitabında yok. Tembel insanlar var, bizim de vatandaş karşısında prestijimizi sarsıyor. Hemen hakkında soruşturma açarız. Çünkü onlar sizin paranızla maaş alıyor. Ben çalışıyorsam herkes bu belediyede çalışacak. Benim prensibim bu. Yanlış iş yapmayayım diye gece uykularım kaçıyor. Bu kadar titiz davranıyorsam en baştan genel sekreterden genel müdürden, greyder operatörüne kadar herkes çalışacak” dedi.

 

Ardından Karahıdırlı Mahallesi’ne giden Seçer, burada yaptığı konuşmasında, Hacıalanı’nda yaklaşık 10 kilometrelik yeni bir su kaynağı bulduklarını söyledi. Bu projeler için maddi kaynağa ihtiyaçlarının olduğunu fakat yeterli destek göremediklerini vurgulayan Seçer, “Biraz Büyükşehir’i desteklesinler, desteklemezlerse bile de biraz önünü açsınlar. Bunlar parayla, krediyle, hibeyle oluyor. İller Bankası CHP’li belediyeler dışında bütün belediyelere kesenin ağzını açmış. Hak, adalet, vicdan. Hacıalanı’na su getirme projesi 25 milyon TL’den aşağı değil. Bunun için destek, kredi lazım. Çünkü Sular İdaresi vatandaşın ödediği faturayla kendini dönderir. Bu bütün memleketlerde böyledir. İller Bankası parayı adaletle dağıtmazsa benim gibi belediye başkanları ‘Haksızlığa uğradım’ diye avazı çıktığı kadar bağırır” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.