DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Sahilde dolgu çalışması yapıldı

Sahilde dolgu çalışması yapıldı
21.10.2022 18:09
212
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından Adnan Menderes Bulvarı sahili boyunca bulunan 4 iskelede, dalgaların aşındırması nedeniyle oluşan zemin boşluklarına tahkimat çalışması yapıldı.

 

Popülasyonu oldukça yüksek olan ve vatandaşların sürekli zaman geçirdiği Kültür Park’ın 4 noktasında dalgalar, zemini aşındırarak büyük boşluklara sebep oldu. Vatandaşların balık tutmak, denizi izlemek ve fotoğraf çekilmek için kullandığı 4 iskelenin altında, denizden yürüyüş yolunun yarısına kadar ulaşan boşluklar tehlike arz ediyordu.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için tehlike arz eden boşluklar, tahkimat ve güçlendirme çalışmaları ile kısa sürede dolduruldu. Kayalarla ve betonla doldurulan alan, kısa sürede yeniden güvenli hale getirildi. Çalışma Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün de izniyle yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.