DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Hafif Yağmurlu
22°C
Mersin
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C

“Ortak değerler altında birleşmek çok önemli”

“Ortak değerler altında birleşmek çok önemli”
08.12.2022 11:02
160
A+
A-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2022 yılının son meclis toplantısında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Bir ve beraber oldukça hiçbir güç, bizi engelleyemeyecektir. Şehrimizde, ilçemizde bunu yaşatmaya çalışıyoruz. Ortak değerlerimizi bulmak ve bunların altında birleşmek bizim için çok önemli” dedi.

 

Meclis üyelerine, 2022 yılında ve bir önceki yıllarda gerçekleşen çalışmalara sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Şehrimiz, meclisimiz, insanımız için buralara geldiniz. Meclisimizde katılım oranı hep yüksek oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığımız her güzel çalışmada tüm meclis üyelerimizin katkısı ve payı vardır. İnşallah hep beraber daha da güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı 2022 yılının son meclis toplantısının ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşarak, yeni yılın tüm dünyaya ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.