DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Müdürlere saldırıyı meclis kürsüsünde anlattı

Müdürlere saldırıyı meclis kürsüsünde anlattı
07.06.2022 19:02
513
A+
A-

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin bazı müdürlerinin, rant çevrelerinin saldırısına uğradığını meclis kürsüsünde duyurdu. Bozdoğan, saldırı hakkında ayrıntı vermedi ancak konuyu Vali Ali Hamza Pehlivan’a ilettiğini söyledi. Bozdoğan, “Böyle mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına ödün tanıyacak, prim tanıyacak bir kent değil burası” dedi.

Tarsus Belediye Meclisi toplantısı sonrasında meclis üyelerine seslenen Başkan Haluk Bozdoğan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bozdoğan, “Benim burada şimdi birkaç müdürüm yok. Ağzı burnu darmadağın. Çok kötü vaziyetteler” diyerek bazı müdürlere yapılan saldırıyı duyurdu ancak ayrıntı vermedi. Saldırıyı yapanların bir kamu kurumu ile bağlantılarına gönderme yapan Bozdoğan, konuyu Vali Ali Hamza Pehlivan’a ilettiğini söyledi.

MAFYA BOZUNTULARI, FETÖ ARTIKLARI

Bozdoğan, “Yedikleri dayaklar, sıkılan kurşunlar saldırılar. Hiçbir zaman onları yıpratmayacak. Dimdik ayakta devam edecekler. Bundan emin olun. Ve bağlantılarının hangi devlet kurumuna gittiğini de biliyorum. Bugün özellikle valiye bu konuyu da anlattım. Rant peşinde koşan ihale peşinde koşan bu insanların hiçbir zaman bu hayalleri burada gerçek olmayacak. Bedelini ödeyeceklerdir. Ama biz istiyoruz ki hep adalet karşısında ödesinler. Hep adaletle işimizi yapalım. Çünkü bu ülke güçlü bir ülke. Böyle mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına ödün tanıyacak, prim tanıyacak bir kent değil burası. Çok bilinçli bir kent.  Bu şekilde saldırılar bizi asla yıpratmaz. Ben her zaman söz verdim. Ne yaptıysam halkım için yaptım. Halkımın avukatıyım ve bütün müdür arkadaşlarım da başkan yardımcısı arkadaşlarım da bu şiarla hizmet veriyorlar. Ve asla bundan da ödün vermeyecekler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.