DOLAR
32,3978
EURO
34,7823
ALTIN
2.433,24
BIST
10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

“Mersinimizde yeni hasat dönemi hayırlı ve bereketli olsun”

“Mersinimizde yeni hasat dönemi hayırlı ve bereketli olsun”
26.10.2022 10:27
217
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

 

 

Zeytin üreticilerinin yeni hasat döneminin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan Kılavuz “ Mut, Tarsus ve Silifke ilçelerimiz başta olmak üzere Mersinimiz, Türkiye’nin en önemli zeytin ve zeytinyağı üretim merkezlerinden birisidir. Mut ilçemizde 1300 yıllık anıt ağaçta gerçekleştirilen ilk hasatla birlikte, yeni hasat döneminin üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

“Mut, Tarsus ve Silifke ilçelerimiz başta olmak üzere Mersinimiz, çiftçilerimizin emek ve alın terini kattığı üretim gücüyle, modern zeytin işleme tesisleri ve fabrikalarıyla, Türkiye’nin en önemli zeytin ve zeytinyağı üretim merkezlerinden birisidir. Mut ilçemizde 1300 yıllık anıt ağaçta gerçekleştirilen ilk hasatla birlikte, yeni hasat döneminin üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, bütün üreticilerimizi saygıyla selamlıyorum.”

 

“Atsız Afşın Yılmaz’ı tebrik ediyorum”

 

“Toroslar’da hayata geçirdiği projelerle şehrimize değer katan, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızı bağrına basan ve milletimize hizmeti kendisine ilke edinen, çalışkan, dürüst, başarılı yönetim anlayışıyla “Global Kalite Zirvesinde, “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’dan alan, Toroslar Belediye Başkanımız Sn. Atsız Afşın Yılmaz’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.