DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
25°C
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Mersin Büyükşehir’den zafer konseri

Mersin Büyükşehir’den zafer konseri
31.08.2022 11:55
259
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen Nova Norda ve Gazapizm konserine katıldı. Seçer, “Mersin Atatürk’ün kenti. Mersin Cumhuriyet’in kenti. Mersin siz gençlerimizin kenti. Mersin aydınlık yüzlü çocuklarımızın kenti” dedi.

 

 

Akşam saatlerinde Forum AVM önünden yüzlerce Mersinli’nin, ellerinde bayraklarla konser alanına doğru kortej eşliğinde yürüyerek başlattığı bayram coşkusu, meydanda yankılanan şarkılarla taçlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde, ellerinde renkli ışıklar ve Türk Bayrakları ile Özgecan Aslan Barış Meydanı’na yürüyen kalabalık, günler öncesinden heyecanla beklenen konserde Nova Norda ve Gazapizm’i dinledi. Sanatçılar, söyledikleri şarkılarla Mersinlilere unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

 

“SİZLERE GÜVENİYORUZ, SİZLERE İNANIYORUZ. SİZLER DE BİZE İNANIN”

 

Konser alanında yaptığı konuşmada, Mersin’de 30 Ağustos coşkusunu gençlerle hep birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin’de öğrenci olmak, genç olmak bir ayrıcalık. Üniversite okumak isteyen bütün gençleri Mersin’e davet ediyorum. Otobüs 1 lira, yemek 3,5 lira. Okuma salonları var, yurt var. Her şey var. Ben de genç olsam; Atatürk’ün kenti, çağdaş bir kent olan Mersin’de yaşardım” dedi.

Seçer, “Atatürk’ün devrimleriyle ve Cumhuriyetle beraber, çağdaş bir toplum olduk. O’nun izinden giderek, muasır medeniyet seviyesine çıkacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Sizler de bize inanın. Sizleri babanızın sevgisiyle, annenizin şefkatiyle kanatlarımızın altında koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından gece, Nova Norda ve Gazapizm konserleriyle devam etti. Başkan Seçer’in de ilgiyle izlediği konserde gençler, sanatçıların şarkılarına eşlik ederek, gönüllerince eğlendi. Konser sonunda Başkan Seçer, binlerce gençle birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.